r
Nosalty Logó

Hagymás bab ahogy István mester készíti

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
István mester
Hagymás bab ahogy István mester készíti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 731 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 2925 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 328 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    20.3 g

Zsír

  • Összesen
    52.8 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    68 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    630 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    172 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    129 mg
  • Foszfor
    275 mg
  • Nátrium
    32 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    45.1 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    92.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    258 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 731 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    81 g

Zsír

  • Összesen
    211.3 g
  • Telített zsírsav
    76 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    99 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    25 g
  • Koleszterin
    270 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2519.8 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    688 mg
  • Vas
    28 mg
  • Magnézium
    517 mg
  • Foszfor
    1102 mg
  • Nátrium
    128 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    180.2 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    44 mg

VÍZ

  • Összesen
    370.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    9 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1032 micro
  • Kolin:
    184 mg
  • Retinol - A vitamin:
    9 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    17 micro
Összesen 2925 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.1 g

Zsír

  • Összesen
    23.7 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    282.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    77 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    58 mg
  • Foszfor
    124 mg
  • Nátrium
    14 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    41.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    116 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 328 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az én receptem szárazbabból készült, ha valaki fejtett babot használ, akkor legalább 50 dkg használjon. A babot előző este beáztatjuk.
  2. A babot egy órán át főzzük a bazsalikommal és a borssal. A szalonnát lepirítjuk, és azután hozzáadjuk a hagymát. Ha a hagyma üvegesre pirult, akkor hozzáadjuk a megfőtt babot és annyit a főzővízből, hogy ellepje.
  3. Ha elfőtte az összes vizet, akkor el is készültünk.
  4. Jó étvágyat kívánok!
  • Elkészítettem: 13 alkalommal
  • Receptkönyvben: 72
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 11
  • Össznézettség: 25668
  • Feltöltés dátuma: 2013. december 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
István mester 49 recept

Ez egy igazán klassz étel!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek