Hagymaágyon sült baconös csirkefalatok recept

Hagymaágyon sült baconös csirkefalatok
Hagymaágyon sült baconös csirkefalatok
50 perc / előkészület: 10 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A csirkemellel óvatosan kell bánni, mert könnyű kiszárítani. A bacon és a hagyma zsiradék- illetve folyadéktartalma megakadályozza, és egy nagyon finom és gyorsan elkészíthető ételt kapunk. Petrezselymes burgonyapürével és salátával tálaljuk.

hozzávalók / 2 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
alkalom: Anyák napja, vasárnapi ebéd
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

baconos csirkefalatok, sütőben sült hagymás-szalonnás göngyölt csirkemell
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet megtisztítjuk, és nagyobb falatkákra daraboljuk.
  2. Sózzuk, borsozzuk, és baconbe tekerjük.
  3. A hagymákat meghámozzuk, és felnegyedeljük.
  4. Egy tűzálló tálat meglocsolunk olívaolajjal és a hagymával megágyazunk a csirkének, majd ráhelyezzük őket.
  5. Előmelegített sütőben először alufólia alatt, majd azt levéve róla készre sütjük.  
  • sütési hőfok: 180°C
  • költség: 1000 Ft
  • elkészítettem: 23 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 765
elküldve: 4
receptkönyvben: 108
elkészítve: 5/11
Facebookon megjelent: -

szakács

A kis gasztronauta

Mióta szakács: 2011.11.24.
142 recept
hirdetés

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

784