Gyors padlizsánkrém recept

Gyors padlizsánkrém
Gyors padlizsánkrém
35 perc / előkészület: 5 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez csak mellékterméke volt a kenyérsütésemnek. Gondoltam, ha már ég a sütő és úgyis van padlizsánom, elfér a sütő aljában. Külön nem indítottam volna el, de így kapóra jött. Megvolt a kenyérre való a vacsorához.

hozzávalók / 3 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc

egyéb elnevezések

ropogós sült hagymás padlizsánkrém, padlizsánkrém ropogós sült hagymával, hagymás padlizsános mártogatós
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A padlizsánt 200 fokon kb. fél óra alatt puhára sütjük a héjában.
  2. A kihűlt padlizsánról lehúzzuk a héját, késes aprítóba tesszük, sózzuk, borsozzuk, rácsavarunk egy ek citromlét, és összemixeljük.
  3. Végül hozzákeverünk 2-3 ek készen kapható, ropogós sült hagymát, és máris fogyaszthatjuk.
  • sütési hőfok: 200°C
  • tepsi mérete: 20x30 cm
  • költség: 200 Ft
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 41
össznézettség: 31 239
elküldve: 0
receptkönyvben: 40
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1804 recept
hirdetés

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

36