Gratinírozott capri szűzpecsenye recept

Gratinírozott capri szűzpecsenye
Gratinírozott capri szűzpecsenye
20 perc / előkészület: 15 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kb 20 perc alatt már tálalható ez a finom étel.  Friss bagettel.

hozzávalók / 2 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sertésszűz mozzarellával, mozzarellás baconös sertéssült, sertéssült mozzarellával
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szűzpecsenyét sóval, borssal fűszerezzük, majd a forró olajban oldalanként 5-5 percig sütjük. A bacont darabokra vágjuk, és hozzáadjuk.
  2. A paradicsomokat elfelezzük, elosszuk a húsra. A rukkolát durvára vágjuk, és hozzáadjuk. Sóval, borssal fűszerezzük, jól összerázzuk, majd egy tűzálló tálba öntjük.
  3. A mozzarellát szeletekre vágjuk, elosszuk a húsra. Betoljuk a 250 fokra előmelegített sütőbe, bekapcsoljuk a grill funkciót, és 4-5 percig gratinírozzuk.
  • sütési hőfok: 250°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • költség: 2000 Ft
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 357
elküldve: 1
receptkönyvben: 20
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1836 recept
hirdetés

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

714