r
Nosalty Logó

Gombás rakott csirkemell

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Gombás rakott csirkemell
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 13% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 652 kcal
  • 13% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 2606 kcal
  • 13% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 165 kcal
  • 13% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    50.5 g

Zsír

  • Összesen
    41 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    409 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1731.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    69 mg
  • Kálcium
    429 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    74 mg
  • Foszfor
    648 mg
  • Nátrium
    504 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.4 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    280.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    340 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    62 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    74 micro
  • Kolin:
    309 mg
  • Retinol - A vitamin:
    336 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    41 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    241 micro
Összesen 652 kcal
  • 13% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    201.9 g

Zsír

  • Összesen
    164 g
  • Telített zsírsav
    78 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    48 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    1637 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6925 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    275 mg
  • Kálcium
    1717 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    296 mg
  • Foszfor
    2594 mg
  • Nátrium
    2018 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    77.7 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    1120.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1359 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    246 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    60 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    296 micro
  • Kolin:
    1235 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1342 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    163 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    965 micro
Összesen 2606 kcal
  • 13% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.7 g

Zsír

  • Összesen
    10.3 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    103 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    434.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    108 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    163 mg
  • Nátrium
    127 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    70.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    85 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    78 mg
  • Retinol - A vitamin:
    84 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    61 micro
Összesen 165 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemellet nagyon vékonyra felszeleteljük, margarinnal kikent jénai tálba helyezzük, hogy az edény alját elfedje.
  2. A zsemléket beáztatjuk, kinyomkodjuk, összekeverjük a felaprított gombával és a főtt tojással.
  3. Ízlés szerint fűszerezzük, majd összedolgozzuk a nyers tojással.
  4. Ezzel a töltelékkel befedjük a húst, 3-4 dl tejfölt teszünk a tetejére.
  5. Közepes lángon megsütjük, majd megszórjuk reszelt sajttal.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 152
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 10081
  • Feltöltés dátuma: 2012. április 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gombás rakott csirkemell
Salamon Csilla 1202 recept

Egyszerű elkészíteni, finom, laktató étel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek