r
Nosalty Logó

Gomba süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Gomba süti
adag
Előkészítés
perc
süti sütés nélkül
  • 3% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A krémhez

A mázhoz

Összesen 1773 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A krémhez

A mázhoz

Összesen 7093 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A krémhez

A mázhoz

Összesen 474 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 9% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    11.2 g

Zsír

  • Összesen
    89.8 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    39 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    23 g
  • Koleszterin
    2 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    393 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    19 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    40 mg
  • Foszfor
    58 mg
  • Nátrium
    268 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    227.8 g
  • Cukor
    168 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    33 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    779 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    90 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    730 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    586 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    8 micro
Összesen 1773 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 9% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    44.8 g

Zsír

  • Összesen
    359 g
  • Telített zsírsav
    85 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    157 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    93 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1572 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    76 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    162 mg
  • Foszfor
    234 mg
  • Nátrium
    1074 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    911 g
  • Cukor
    673 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    132.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3114 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    35 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    362 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    48 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2918 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    2344 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    31 micro
Összesen 7093 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 9% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3 g

Zsír

  • Összesen
    23.9 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    1 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    104.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    5 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    16 mg
  • Nátrium
    72 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    60.7 g
  • Cukor
    45 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    8.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    208 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    0 micro
  • Kolin:
    3 mg
  • Retinol - A vitamin:
    195 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    156 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 474 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A mázhoz

Elkészítés

A tésztához

  1. A darált kekszet, margarint, porcukrot és a rumot egy tálban összegyúrjuk.
  2. Egy kicsi, 5 cm átmérőjű teaszűrőbe nyomkodunk a tésztából. Ez lesz a gomba kalapja. A teaszűrőből, miután a tésztát jól belenyomkodtuk, egy mozdulattal kiütjük.
  3. A kiütött tésztát a kezünkbe fogjuk, és a közepébe egy fél babapiskótát nyomunk. Kicsit megigazítjuk. Ha kész van az összes gomba, fél órára a hűtőbe rakjuk, hogy kicsit megszilárduljon.
  4. A krémhez kikeverjük a porcukrot a margarinnal, és a lehűlt gombák kalapjának az alját egy kés segítségével bevonjuk.
  5. A gombák színezése: a vízgőz felett felolvasztott csokival vagy a tojásfehérjével kikevert porcukorral ecsettel festjük be.
  • Receptkönyvben: 115
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 16
  • Össznézettség: 36501
  • Feltöltés dátuma: 2010. február 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Elkészítése kicsit több időt vesz igénybe, de a látvány mindenért kárpótol.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A mázhoz

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek