Nem olyan régen szakács újságokat olvastam és ott láttam meg ezt a receptet. Megtetszett mivel kevés hozzávalóból, kicsi időráfordítással elkészíthető és nagyon mutatós. Ha az ember elég kreatív, még étteremben is adhatja deszertként.
Nem olyan régen szakács újságokat olvastam és ott láttam meg ezt a receptet. Megtetszett mivel kevés hozzávalóból, kicsi időráfordítással elkészíthető és nagyon mutatós. Ha az ember elég kreatív, még étteremben is adhatja deszertként.
Ezt a deszertet karácsonyi menüsor befejezésének ajánlom. Tálaláskor kevés vaníliafagylalttal is megbolondíthatjuk.
Hozzászólások (6)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Én 6 db tojásból csináltam és négyszögletes formába .
A közepébe tettem ezt a krémet de Isteni finom!!!!
Már sokat sütöttem életemben de nekem ez a legsikeresebb tortám!!
Ezzel a sütivel csak 1baj volt: elsőre nem dupla adagot készítettem belőle! :) Nagyon fincsi és gyorsan elkészíthető!
A férjem egyik kedvence. Egyszerű és csupa krém:) Köszi: Ivett
Hú ez egy nagyon finom desszert! Én már többször elkészítettem, mindig sikerült, nagy keletje volt. Szóval egy díjnyertes süti nálunk.
Köszönöm a receptet! Tegnap ebéd utáni desszertnek elkészítettem, és este már nem volt belőle....
Nem volt otthon zselatinom, de habfixálom volt, amit a tejszínhabba kevertem, és ez elégnek tűnt.
Ismertem ezt a desszertet,de sosem mertem eddig kipróbálni,mert attól tartottam túl macerás.De ahogy így olvasgatom,egyáltalán nem tűnik bonyolultnak.És kedvet is kaptam az elkészítéséhez!
Köszönöm a receptet!A kép pedig nagyon jól sikerült,guszta....