Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fűszeres csirkecomb burgonyán

Fűszeres csirkecomb burgonyán
Fűszeres csirkecomb burgonyán
95 perc / előkészület: 15 perc sütés: 80 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű és finom. A pácolt csirkecombokat megsüthetjük burgonya nélkül is, és tálalhatjuk tetszés szerint más körettel és friss salátával.

hozzávalók / 2 adag

A fűszeres páchoz:

A csirkecombhoz:

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sütőt 190 fokra előmelegítjük. A fűszeres mártáshoz a hozzávalókat simára keverjük. Sóval, borssal ízesítjük. A combokat megmossuk, szárazra itatjuk, és a fűszeres páccal jól elkeverjük.
  2. Egy tűzálló tálat az olajjal kikenjük. A burgonyát és a hagymát meghámozzuk, az előkészített tálba gyaluljuk. Hozzáadjuk az áttört fokhagymát és a fűszerkeveréket. Sóval, borssal fűszerezzük, jól elkeverjük, majd elsimítjuk.
  3. A tálat alufóliával letakarjuk, és kb. 15-20 percre betoljuk a sütőbe, majd kivesszük, ráhelyezzük a csirkecombokat, és fólia nélkül további 50-60 percig sütjük.
  • sütési hőfok: 190°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • költség: 1000 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 098
elküldve: 2
receptkönyvben: 81
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1904 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sült csirkecomb krumpliágyon

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

663
citromlé 1 ek
olívaolaj 1 ek
dijoni mustár 1 teáskanál
olasz fűszerkeverék 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
csirke felsőcomb 4 db
burgonya 400 g
salottahagyma 1 közepes db
fokhagyma 1 gerezd
olívaolaj 1 ek
olasz fűszerkeverék 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint