Fűszeres bundában sült tofu recept

Kalória?
Fűszeres bundában sült tofu
Fűszeres bundában sült tofu
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nincs igazán sztorija, egyszerűen csak úgy jött...
Érdemes a "bundát" minél markánsabban fűszerezni, mivel a tofu önmagában meglehetőst íztelen.

hozzávalók / 2 adag

A tofu előkészítéséhez

A sütéshez

ajánlat

Főzelékfeltétként vagy egy nagy adag salátával ajánlom.

receptjellemzők

konyha: magyar
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: rántott ételek
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

bundázott tofu, tofu bundában sütve
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tofuról konyhai papírtölővel leitatjuk a levet, majd három szeletbe vágjuk.
  2. A tojásból, lisztből kevés vízzel sűrű palacsintatésztát készítünk, majd beletesszük az ízesítőket.
  3. A tofuszeleteket óvatosan beleforgatjuk a fűszeres masszába, és jó forró olajban minkét oldalát pirosra sütjük.
  4. Papírtörlőre szedjük, hogy a felesleges olajat leitassuk róla.

statisztika

beküldve:
nézettség: 20 800
elküldve: 3
receptkönyben: 117
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

ze(n)derta

Mióta szakács: 2008.04.29.
188 recept

Hozzászólások (2)

Plum
Plum sze, 2013-11-27 13:17

Aksi ! forró olajba teszed, aztán visszaveszel a lángból és néhány percig sütöd , amíg szép barnás nem lesz a bundája . Maga a tofú pillanatok alatt átsül.

Aksi888
Aksi888 p, 2013-09-13 18:06

Szia! Már nagyon rég szeretném kipróbálni ezt a receptet.
Meddig kell sütni? Milyen hőfokon? Köszi

1104