Fokhagymás sertésmáj hagymakarikákkal recept

1 adag
480
kcal
Fokhagymás sertésmáj hagymakarikákkal
Fokhagymás sertésmáj hagymakarikákkal
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű, finom és pénztárca kímélő.

hozzávalók / 2 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

hagymás sertésmáj, fokhagymás sertésmáj, magyaros máj
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A májat felvágjuk, majd fokhagymás tejben áztatjuk egy fél órát. Fontos, hogy a májat ne sózzuk sütés előtt!
  2. A lisztet összekeverjük az őrölt paprikával, belehempergetjük a májat, és forró olajban kisütjük. Sütés után sózzuk, majd fokhagymát reszelünk rá.
  3. A hagymát felkarikázzuk, 1 dl vizet engedünk rá, majd beleforgatjuk a karikákat a lisztbe, és olajban aranybarnára sütjük.

statisztika

beküldve:
nézettség: 3 405
elküldve: 3
receptkönyben: 52
elkészítve: 8/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Mayathia

Mióta szakács: 2013.07.22.
22 recept

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

Legfrissebb cikkek

A legolcsóbb olasz egytálétel
A legolcsóbb olasz egytálétel
Vannak ételek, amelyeket századokon át csak szegények főztek, a gazdasági felemelkedéssel eltűntek, majd pár éve újra felbukkantak a fine dining menükön. A polenta pont ilyen!
7 tipp a tökéletes otthoni pizzához
7 tipp a tökéletes otthoni pizzához
Felejtsd el a házhozszállítást. Ha egyszer megtanulod, hogyan süthetsz otthon tökéletes pizzát, akkor soha többé nem fogod majd a rendeléses étlapokat böngészni!
480