Fokhagymás sertésmáj hagymakarikákkal recept

Fokhagymás sertésmáj hagymakarikákkal
Fokhagymás sertésmáj hagymakarikákkal
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű, finom és pénztárca kímélő.

hozzávalók / 2 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

hagymás sertésmáj, fokhagymás sertésmáj, magyaros máj

elkészítés

  1. A májat felvágjuk, majd fokhagymás tejben áztatjuk egy fél órát. Fontos, hogy a májat ne sózzuk sütés előtt!
  2. A lisztet összekeverjük az őrölt paprikával, belehempergetjük a májat, és forró olajban kisütjük. Sütés után sózzuk, majd fokhagymát reszelünk rá.
  3. A hagymát felkarikázzuk, 1 dl vizet engedünk rá, majd beleforgatjuk a karikákat a lisztbe, és olajban aranybarnára sütjük.

statisztika

beküldve:
nézettség: 2 148
elküldve: 3
receptkönyben: 42
elkészítve: 7/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Mayathia

Mióta szakács: 2013.07.22.
22 recept

Legfrissebb cikkek

4 ok, hogy helyi termékeket vásároljunk
4 ok, hogy helyi termékeket vásároljunk
A helyi termékek ma reneszánszukat élik, a fogyasztói igények nőnek, és a beszerzési források tárháza is ennek megfelelően bővül. De mit is nevezhetünk helyi terméknek?
Ínycsiklandó parfümök
Ínycsiklandó parfümök
Ehető alapanyagok a parfümökben? A kölnivíz 1714-es színre lépése óta igen sok változás történt a gyártási folyamatokban.
Paprikára fel!
Paprikára fel!
A tavasz egyet jelent a friss és zamatos zöldségek és gyümölcsök megjelenésével a konyhában. Idén ráadásul már a szezon előtt kerülhet magyar paprika a fazékba! (X)
479