Fokhagymás sertésmáj hagymakarikákkal recept

Fokhagymás sertésmáj hagymakarikákkal
Fokhagymás sertésmáj hagymakarikákkal
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű, finom és pénztárca kímélő.

hozzávalók / 2 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

hagymás sertésmáj, fokhagymás sertésmáj, magyaros máj

elkészítés

  1. A májat felvágjuk, majd fokhagymás tejben áztatjuk egy fél órát. Fontos, hogy a májat ne sózzuk sütés előtt!
  2. A lisztet összekeverjük az őrölt paprikával, belehempergetjük a májat, és forró olajban kisütjük. Sütés után sózzuk, majd fokhagymát reszelünk rá.
  3. A hagymát felkarikázzuk, 1 dl vizet engedünk rá, majd beleforgatjuk a karikákat a lisztbe, és olajban aranybarnára sütjük.

statisztika

beküldve:
nézettség: 2 212
elküldve: 3
receptkönyben: 42
elkészítve: 7/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Mayathia

Mióta szakács: 2013.07.22.
22 recept

Legfrissebb cikkek

Kocsmák gigászi gasztrolimpiája
Kocsmák gigászi gasztrolimpiája
A főváros legizgalmasabb szabadtéri programja elé nézünk a budapesti italmérések gigászi főzőversenyén május elsején. A Kocsmajális hősies küzdelmet ígér bográcsok gyűrűjében.
Ilyen salátával könnyű fogyni!
Ilyen salátával könnyű fogyni!
Vége a Húsvétnak és a nagy zabálásoknak. Lassan készülhetünk a strandszezonra, így ideje megszabadulni pár felesleges kilótól. Együnk salátát!
479