Fokhagymás sertésmáj hagymakarikákkal recept

1 adag
480
kcal
Fokhagymás sertésmáj hagymakarikákkal
Fokhagymás sertésmáj hagymakarikákkal
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű, finom és pénztárca kímélő.

hozzávalók / 2 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

hagymás sertésmáj, fokhagymás sertésmáj, magyaros máj
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A májat felvágjuk, majd fokhagymás tejben áztatjuk egy fél órát. Fontos, hogy a májat ne sózzuk sütés előtt!
  2. A lisztet összekeverjük az őrölt paprikával, belehempergetjük a májat, és forró olajban kisütjük. Sütés után sózzuk, majd fokhagymát reszelünk rá.
  3. A hagymát felkarikázzuk, 1 dl vizet engedünk rá, majd beleforgatjuk a karikákat a lisztbe, és olajban aranybarnára sütjük.

statisztika

beküldve:
nézettség: 3 109
elküldve: 3
receptkönyben: 50
elkészítve: 8/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Mayathia

Mióta szakács: 2013.07.22.
22 recept

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

Legfrissebb cikkek

Igazi őszi májkrém aszalt szilvával
Igazi őszi májkrém aszalt szilvával
Könnyű nyarat tudhatok magam mögött, ugyanis nem kellett sokat gondolkodnom, mit adjak az unokáknak reggelire vagy uzsonnára, mert csakis májas kencét rendeltek.
Csokoládé éjjel-nappal?
Csokoládé éjjel-nappal?
Mi a rossz abban, ha az egyik étkezésünkre csak csokit eszünk? Van helye a változatos, kiegyensúlyozott étrendben a csokoládénak?
Vendégváró falatok 130 kalória alatt
Vendégváró falatok 130 kalória alatt
A vendégvárásban szerintem az az egyik legklasszabb dolog, hogy sokféle színes falatkát tálalhatunk, és emellett még vendégeink egészségére is vigyázhatunk.
480