Fetás-olajbogyós csirkecomb recept

Fetás-olajbogyós csirkecomb
Fetás-olajbogyós csirkecomb
75 perc / előkészület: 15 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű és finom!

hozzávalók / 2 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

fűszeres sült csirkecombok, tepsis krumpli vele sült csirkével
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A fokhagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A páchoz a fokhagymát elkeverjük a kakukkfűvel, oreganóval, olajjal, citromlével és 3 ek vízzel.
  2. A hagymát megmossuk, négybe vágjuk. A burgonyát meghámozzuk, mossuk, durva darabokra vágjuk. A húst megmossuk, papírtörlővel szárazra itatjuk, majd sóval, borssal fűszerezzük.
  3. A húst, a hagymát és a burgonyát a páclével jól összekeverjük, egy tűzálló, tálba öntjük.
  4. Betoljuk a 200 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 40 percig sütjük. Megszórjuk az apró kockákra vágott fetával és az olajbogyókkal, további 15-20 percig sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • költség: 1000 Ft
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 581
elküldve: 3
receptkönyvben: 87
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1863 recept

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

878