Fehérboros-chilis cukkinikrémleves recept

Fehérboros-chilis cukkinikrémleves
Fehérboros-chilis cukkinikrémleves
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Bor és borseprős sajt, meg a chili együttese teszi érdekessé ezt a levest.

hozzávalók / 2 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
diéta: cukormentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szezon: ősz
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

Fehérboros, chilis cukkinikrémleves borseprős sajttal, pirított magos zsemlével
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymákat, a cukkinit és a megpucolt krumplit daraboljuk.
  2. Egy lábasban kevés olajon a hagymákat megdinszteljük. Hozzáadjuk a cukkinit. Együtt dinszteljük tovább.
  3. Majd ráöntjük a vizet, fűszerezzük sóval, fehér borssal, chili porral.
  4. Amikor megfőtt a cukkini, beleöntjük a tejszínt és bort, botmixerrel pürésítjük.
  5. A zsemlét megpirítjuk, kockákra vágjuk. A sajtból szeleteket vágunk, majd daraboljuk.
  6. Tálalunk. A tálba merünk a levesből, rátesszük a sajt- és kenyérdarabokat, középre egy chilit, locsolunk rá olívaolajat, szórunk rá chili port.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 119
elküldve: 0
receptkönyvben: 1
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

356