r
Nosalty Logó

Fagyos eperkockák

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Fagyos eperkockák
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 3% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 879 kcal
  • 3% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 3510 kcal
  • 3% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 251 kcal
  • 3% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    10.6 g

Zsír

  • Összesen
    51.2 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    129 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    433.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    113 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    63 mg
  • Foszfor
    173 mg
  • Nátrium
    65 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    100.1 g
  • Cukor
    71 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    178 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    364 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    73 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    53 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    356 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    91 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    38 micro
Összesen 879 kcal
  • 3% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    42.3 g

Zsír

  • Összesen
    204.6 g
  • Telített zsírsav
    107 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    62 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    25 g
  • Koleszterin
    514 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1735.7 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    67 mg
  • Kálcium
    451 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    251 mg
  • Foszfor
    691 mg
  • Nátrium
    260 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    400.3 g
  • Cukor
    282 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    711.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1455 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    292 mg
  • D vitamin:
    58 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    210 micro
  • Kolin:
    133 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1423 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    362 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    151 micro
Összesen 3510 kcal
  • 3% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    3 g

Zsír

  • Összesen
    14.6 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    124.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    32 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    49 mg
  • Nátrium
    19 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.7 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    51 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    104 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    102 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    26 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    11 micro
Összesen 251 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A diót, a mandulát, a lisztet, a vajat és a barna cukrot összekeverjük, és egyenletesen beleszórjuk egy nagy tepsibe, majd előmelegített, közepes hőmérsékletű sütőben sütjük, közben gyakran megkeverjük, ha kész, hűlni hagyjuk.
  2. A 2 tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük, ízesítjük a citrom reszelt héjával és a 2 evőkanál citromlével, majd övatosan belekeverjük a szeletelt epret és végül a kemény habbá vert tejszínt!
  3. A tészta 2/3-ad részét közepes méretű tepsibe morzsoljuk, rá a krém, majd a maradék 1/3-ad tészta, amit szintén a kezünkkel kicsit szétmorzsolunk.
  4. Alufóliával letakarjuk, és betesszük a mélyhűtőbe legalább 6 órahosszára.
  5. Kockára vágva kínáljuk!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 18
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1616
  • Feltöltés dátuma: 2011. június 11.

Ajánló

Én Hulala tejszínt használtam, aki mást használ, tegyen bele egy habfixálót!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sokan mondjuk egy receptre azt, hogy: ez az, ez lesz a kedvencem, vagy soha ilyen finomat nem ettem még. De higgyétek el, ez az a süti, ami kielégti minden vágyunkat, édes, mégis könnyű, hideg is, és nem kell vele sokat bajlódni! És persze ami a legfontosabb, MENNYEI!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek