Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Epres tiramisu Andi konyhájából

Epres tiramisu Andi konyhájából
Epres tiramisu Andi konyhájából
30 perc / előkészület: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon mutatós és nagyon finom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megmosott epreket tegyük egy tálba.
  2. Adjuk hozzá a pici fahéjat, az 1 ek nádcukrot és turmixoljuk le.
  3. A mascarponét keverjük el a 3 ek nádcukorral, és kis adagokba keverjük hozzá a flakon tejszínhabot. Homogén krémet kell kapnunk.
  4. Majd tegyünk egy kevés krémet a tál aljába, erre jön az eperbe mártott babapiskóta. Majd újra fehér krém és újra az epres babapiskóta, míg el nem fogynak a hozzávalók.
  5. A tetejére mindenképp fehér krém kerüljön, amit feldíszíthetünk a maradék eperrel, én jelen esetben pisztáciával szórtam meg, és citromfűvel díszítettem.
  6. Hűtőben 2-3 órát állni hagyjuk, majd tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 33
össznézettség: 5 373
elküldve: 1
receptkönyvben: 54
elkészítve: 3/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Andi

Mióta szakács: 2011.03.20.
13 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tiramisu eperrel, tejszínes-epres tiramisu, eperkrémes-piskótás desszert

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

nekemannyima
nekemannyima / nekemannyima Sat, 2012-09-01 10:25

Szia!!!Nagyon tetszik, hogy nincs benne tojás!!!!és főleg nyersen,ahogy a legtöbb receptben.Meg is csinálom ma.Gratulálok!!!!

991
eper 40 dkg
nádcukor 4 ek
babapiskóta 25 dkg
fahéj 0 ízlés szerint
mascarpone 50 dkg
habtejszín 2.5 dl