Epres mascarponekrém recept

Epres mascarponekrém
Epres mascarponekrém
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nincs hozzá story, csak finom és kész. :-)!

hozzávalók / 4 adag

ezt olvastad már?

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
nehézség: könnyű
vegetáriánus: lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

eperkrém, mascarpone-s eperkrém
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az epret megmossuk, megtisztítjuk, és botmixerrel pürésítjük. (Én nem pürésítettem teljesen, kevés kisebb darabot hagytam benne.)
  2. A tejszínt kemény habbá verjük, majd belekeverjük a mascarpone-t, és utána az epret is.
  3. Megkóstoljuk, ha szükséges, édesítjük. Poharakba töltjük, és fogyasztásig hűtőben tároljuk.

statisztika

beküldve:
nézettség: 24 737
elküldve: 7
receptkönyben: 475
elkészítve: 4/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Norci79

Mióta szakács: 2010.04.03.
94 recept

Hozzászólások (6)

gyongykata
gyongykatak, 2013-08-06 12:30

Én is elkészítettem, én sok citromlét raktam bele, szerintem jó sok eper kell bele, plusz porcukor.
Talán kevesebb alapanyag, több eper :)

Legfrissebb cikkek

Kontakt - az idei nyár legjobb kávéja
Kontakt - az idei nyár legjobb kávéja
Újabb hullám, ezúttal egy kávézó, ahol megcsinálták az idei nyár legmenőbb italát!
Csupa jó lesz Paloznakon
Csupa jó lesz Paloznakon
Előfordul, hogy odafenn olykor több csillag is együttáll, akkor pedig rajtuk a világ szeme. A látványtól pedig nemcsak a csillagászok szája marad tátva, sokszor a miénk is.
Igyunk változatosan!
Igyunk változatosan!
Első ránézésre nem tűnik soknak az ajánlott napi 2-2,5 l folyadék, mégis kevesen vannak, akik ezt a mennyiséget el is fogyasztják. A cél elérése érdekében igyunk változatosan!
407