Epres mascarponekrém recept

Epres mascarponekrém
Epres mascarponekrém
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nincs hozzá story, csak finom és kész. :-)!

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
nehézség: könnyű
vegetáriánus: lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

eperkrém, mascarpone-s eperkrém
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az epret megmossuk, megtisztítjuk, és botmixerrel pürésítjük. (Én nem pürésítettem teljesen, kevés kisebb darabot hagytam benne.)
  2. A tejszínt kemény habbá verjük, majd belekeverjük a mascarpone-t, és utána az epret is.
  3. Megkóstoljuk, ha szükséges, édesítjük. Poharakba töltjük, és fogyasztásig hűtőben tároljuk.

statisztika

beküldve:
nézettség: 24 706
elküldve: 7
receptkönyben: 475
elkészítve: 4/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Norci79

Mióta szakács: 2010.04.03.
94 recept

Hozzászólások (6)

gyongykata
gyongykatak, 2013-08-06 12:30

Én is elkészítettem, én sok citromlét raktam bele, szerintem jó sok eper kell bele, plusz porcukor.
Talán kevesebb alapanyag, több eper :)

Legfrissebb cikkek

7 gyors zöldségkrém reggelire
7 gyors zöldségkrém reggelire
Cseréld le az unalmas szendvicset egy szuper zöldségkrémet, amiket akár már előző nap is összedobhatsz!
5 tuti recept a hétvégi bográcsozáshoz
5 tuti recept a hétvégi bográcsozáshoz
Idén kegyesek hozzánk az égiek, mert az elmúlt évekkel ellentétben most rendre hétvégére köszönt be a jó idő, amit ajánlatos is kihasználni és a szabadban főzni!
407