Epres mascarponekrém recept

Kalória?
Epres mascarponekrém
Epres mascarponekrém
receptkönyvben hozzászólások (10)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nincs hozzá story, csak finom és kész. :-)!

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

eperkrém, mascarpone-s eperkrém
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az epret megmossuk, megtisztítjuk, és botmixerrel pürésítjük. (Én nem pürésítettem teljesen, kevés kisebb darabot hagytam benne.)
  2. A tejszínt kemény habbá verjük, majd belekeverjük a mascarpone-t, és utána az epret is.
  3. Megkóstoljuk, ha szükséges, édesítjük. Poharakba töltjük, és fogyasztásig hűtőben tároljuk.

statisztika

beküldve:
nézettség: 34 222
elküldve: 9
receptkönyben: 582
elkészítve: 12/17
Facebookon megjelent: -

szakács

Norci79

Mióta szakács: 2010.04.03.
94 recept

Hozzászólások (10)

m.lekay
m.lekay cs, 2015-05-28 14:17

Olvasd végig normálisan a hozzávalókat, érthetően van leírva: habtejszín.

Bartabobi
Bartabobi cs, 2015-05-28 20:39

"Kedves" m.lekay! Amikor a kérdésemet feltettem egy éve!! még 4dl Sparfőző tejszín volt a hozzávalók között! Valószínű azóta javításra került! Remélem elég normális voltam!!

gyongykata
gyongykata k, 2013-08-06 12:30

Én is elkészítettem, én sok citromlét raktam bele, szerintem jó sok eper kell bele, plusz porcukor.
Talán kevesebb alapanyag, több eper :)

568