Epres mascarponekrém recept

1 adag
406
kcal
Epres mascarponekrém
Epres mascarponekrém
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nincs hozzá story, csak finom és kész. :-)!

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
nehézség: könnyű
vegetáriánus: lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

eperkrém, mascarpone-s eperkrém
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az epret megmossuk, megtisztítjuk, és botmixerrel pürésítjük. (Én nem pürésítettem teljesen, kevés kisebb darabot hagytam benne.)
  2. A tejszínt kemény habbá verjük, majd belekeverjük a mascarpone-t, és utána az epret is.
  3. Megkóstoljuk, ha szükséges, édesítjük. Poharakba töltjük, és fogyasztásig hűtőben tároljuk.

statisztika

beküldve:
nézettség: 25 382
elküldve: 7
receptkönyben: 479
elkészítve: 5/11
Facebookon megjelent: -

szakács

Norci79

Mióta szakács: 2010.04.03.
94 recept

Hozzászólások (6)

gyongykata
gyongykatak, 2013-08-06 11:30

Én is elkészítettem, én sok citromlét raktam bele, szerintem jó sok eper kell bele, plusz porcukor.
Talán kevesebb alapanyag, több eper :)

Legfrissebb cikkek

Szakmai díjat alapított a Magyar Sommelier Szövetség
Szakmai díjat alapított a Magyar Sommelier Szövetség
A tagság által legjobbnak ítélt termelőt, kereskedőt, vendéglátót, szakírót és oktatót kedden Budapesten nevezték meg.
Mi az a sous vide?
Mi az a sous vide?
Mostanában egyre többet hallunk a sous vide-olásról. Mi ez, és miért jó? Most elmondjuk.
Készíts hógömböt ajándékba!
Készíts hógömböt ajándékba!
A hógömbök igazi karácsonyi kedvességek, amelyek pillanatok alatt a gyerekkorba repítenek mindannyiunkat. Idén ajándékozzunk szeretteinknek egy csepp időutazást!  
406