Epres mascarponekrém recept

1 adag
406
kcal
Epres mascarponekrém
Epres mascarponekrém
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nincs hozzá story, csak finom és kész. :-)!

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
nehézség: könnyű
vegetáriánus: lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

eperkrém, mascarpone-s eperkrém
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az epret megmossuk, megtisztítjuk, és botmixerrel pürésítjük. (Én nem pürésítettem teljesen, kevés kisebb darabot hagytam benne.)
  2. A tejszínt kemény habbá verjük, majd belekeverjük a mascarpone-t, és utána az epret is.
  3. Megkóstoljuk, ha szükséges, édesítjük. Poharakba töltjük, és fogyasztásig hűtőben tároljuk.

statisztika

beküldve:
nézettség: 25 265
elküldve: 7
receptkönyben: 479
elkészítve: 5/11
Facebookon megjelent: -

szakács

Norci79

Mióta szakács: 2010.04.03.
94 recept

Hozzászólások (6)

gyongykata
gyongykatak, 2013-08-06 11:30

Én is elkészítettem, én sok citromlét raktam bele, szerintem jó sok eper kell bele, plusz porcukor.
Talán kevesebb alapanyag, több eper :)

Legfrissebb cikkek

5 hiba, amit ne kövessünk el a konyhában!
5 hiba, amit ne kövessünk el a konyhában!
Mindenki tudja, hogy mielőtt nekiállunk főzni, az első, hogy kezet mosunk. Ám rengeteg olyan hiba van, amit anélkül követünk el, hogy tudnánk róluk. Soroljuk a baklövéseket!
Top 9 csirkemájas étel 300 kcal alatt
Top 9 csirkemájas étel 300 kcal alatt
Puha, szaftos csirkemáj sűrű mártásban, sok zöldséggel vagy kívül jól átpirítva - sokféleképpen szeretjük. Most mutatunk kilenc változatot - 300 kalória alatt!
Csupa csoki forrócsoki
Csupa csoki forrócsoki
Forrócsoki csokikrémből – egy bögre gőzölgő melegség. Nem ismerek olyat, aki ne szeretné. Íme néhány tipp és tudnivaló az elkészítéséhez.
Legjobb nokedlikészítési praktikáink
Legjobb nokedlikészítési praktikáink
Ne legyen túl puha, ázott vagy ragacsos, de túl kemény és rágós sem. Ezeknek az elvárásoknak mind meg kell feleljen a tökéletesen elkészített galuska, más néven: nokedli.
406