Epres mascarponekrém recept

Epres mascarponekrém
Epres mascarponekrém
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (11)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nincs hozzá story, csak finom és kész. :-)!

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

eperkrém, mascarpone-s eperkrém
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az epret megmossuk, megtisztítjuk, és botmixerrel pürésítjük. (Én nem pürésítettem teljesen, kevés kisebb darabot hagytam benne.)
  2. A tejszínt kemény habbá verjük, majd belekeverjük a mascarpone-t, és utána az epret is.
  3. Megkóstoljuk, ha szükséges, édesítjük. Poharakba töltjük, és fogyasztásig hűtőben tároljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 8
össznézettség: 41 404
elküldve: 10
receptkönyben: 643
elkészítve: 14/19
Facebookon megjelent: -

szakács

Norci79

Mióta szakács: 2010.04.03.
94 recept

Hozzászólások (11)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

m.lekay
m.lekay cs, 2015-05-28 13:17

Olvasd végig normálisan a hozzávalókat, érthetően van leírva: habtejszín.

Bartabobi
Bartabobi cs, 2015-05-28 19:39

"Kedves" m.lekay! Amikor a kérdésemet feltettem egy éve!! még 4dl Sparfőző tejszín volt a hozzávalók között! Valószínű azóta javításra került! Remélem elég normális voltam!!

gyongykata
gyongykata k, 2013-08-06 11:30

Én is elkészítettem, én sok citromlét raktam bele, szerintem jó sok eper kell bele, plusz porcukor.
Talán kevesebb alapanyag, több eper :)

568