r
Nosalty Logó

Epres-málnás pudingos torta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Epres-málnás pudingos torta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A piskótához

A töltelékhez

Összesen 395 kcal
  • 8% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A piskótához

A töltelékhez

Összesen 3547 kcal
  • 8% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A piskótához

A töltelékhez

Összesen 170 kcal
  • 8% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.3 g

Zsír

  • Összesen
    16.7 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    157 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    554.5 g
  • Cink
    73 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    136 mg
  • Vas
    57 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    161 mg
  • Nátrium
    91 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    46.7 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    96 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    145 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    34 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    34 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    105 mg
  • Retinol - A vitamin:
    143 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    191 micro
Összesen 395 kcal
  • 8% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    119.4 g

Zsír

  • Összesen
    150.4 g
  • Telített zsírsav
    82 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    38 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    1413 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4990.1 g
  • Cink
    656 mg
  • Szelén
    135 mg
  • Kálcium
    1221 mg
  • Vas
    509 mg
  • Magnézium
    150 mg
  • Foszfor
    1451 mg
  • Nátrium
    821 mg
  • Réz
    26 mg
  • Mangán
    22 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    420 g
  • Cukor
    271 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    864.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1306 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    124 mg
  • D vitamin:
    307 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    63 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    302 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    245 micro
  • Kolin:
    943 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1287 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    208 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1723 micro
Összesen 3547 kcal
  • 8% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.7 g

Zsír

  • Összesen
    7.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    68 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    239.3 g
  • Cink
    31 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    59 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    70 mg
  • Nátrium
    39 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.1 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    41.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    63 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    14 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    45 mg
  • Retinol - A vitamin:
    62 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    83 micro
Összesen 170 kcal

Hozzávalók

A piskótához

A töltelékhez

Elkészítés

A piskótához

  1. Piskóta: A tojásfehérjékből nagyon kemény habot verünk, és folyamatosan beleöntjük közben a sárgákat, a cukrot és a lisztet.
  2. Kivajazott tortaformába öntjük, és előmelegített 180 fokos sütőben kb. 20-30 percig sütjük. Ha már a tésztája nem ragad oda a beleszúrt villába, akkor ki is vehetjük. Várjuk meg, amíg kihűl, majd vágjuk 3 felé, hogy 3 tortalapot kapjunk.
  3. Töltelék: Verjük fel a tejszínhabot, utána csináljuk meg a pudingot, adjuk hozzá a túrót és a porcukrot, majd jól keverjük össze.
  4. Miután kész van, adjuk hozzá a tejszínhabot, és keverjük össze.
  5. Ha ez megvan, kenjük meg az első tortalapot a töltelékkel, majd a másodikat, és a tetejére is hagyjuk belőle. Ha összeraktuk a tortát, a tetejét díszítsük eperrel és málnával. Ha valaki nagyon szereti a gyümölcsöket, a töltelékbe is rakhat nyugodtan, úgy még finomabb lesz!
  6. Ezután csináljuk meg a zselatint, ha lehet, válaszunk pirosat, így a színe menni fog a gyümölcsökhöz, és ha készen van, öntsük rá a tortánkra.
  7. Tegyük be 1-2 órára a hűtőbe, hogy jól összeálljon!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 34
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 6356
  • Feltöltés dátuma: 2013. szeptember 17.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Látogass el facebook oldalamra ahol még több finomságot találsz:) facebook--> bounchepatisserie

Hozzávalók

A piskótához

A töltelékhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?