r
Nosalty Logó

Epres gyümölcstorta csokipudinggal

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Epres gyümölcstorta csokipudinggal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 4% Zsír

3 tojásos piskótatészta

csokoládé puding

teteje

Összesen 295 kcal
  • 7% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 4% Zsír

3 tojásos piskótatészta

csokoládé puding

teteje

Összesen 1178 kcal
  • 7% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 4% Zsír

3 tojásos piskótatészta

csokoládé puding

teteje

Összesen 108 kcal
  • 7% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    9.9 g

Zsír

  • Összesen
    6.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    135 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    800.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    285 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    248 mg
  • Nátrium
    234 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    46.8 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    83.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    59 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    35 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    111 mg
  • Retinol - A vitamin:
    58 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    200 micro
Összesen 295 kcal
  • 7% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    39.6 g

Zsír

  • Összesen
    25 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    540 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3203.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    62 mg
  • Kálcium
    1139 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    62 mg
  • Foszfor
    993 mg
  • Nátrium
    938 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    187 g
  • Cukor
    103 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    333.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    235 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    138 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    136 micro
  • Kolin:
    445 mg
  • Retinol - A vitamin:
    232 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    800 micro
Összesen 1178 kcal
  • 7% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    3.7 g

Zsír

  • Összesen
    2.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    295.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    105 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    6 mg
  • Foszfor
    92 mg
  • Nátrium
    87 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.3 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    30.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    22 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    74 micro
Összesen 108 kcal

Hozzávalók

3 tojásos piskótatészta

csokoládé puding

teteje

Elkészítés

3 tojásos piskótatészta

  1. Hagyományos módon elkészítjük a piskótát. Szétválasztjuk a tojást, sárgájába beletesszük a cukrot, és mindegyiket habosra verjük.
  2. A lisztbe beletesszük a sütőport. A fehér habba beleforgatjuk a sárgát- ne törjön meg! - majd a lisztet.
  3. Kivajazott, kilisztezett formába beleöntjük a tésztát, és előmelegített sütőben megsütjük (tűpróba).
  4. Ha kicsit kihűlt, akkor a formából kiborítjuk a piskótát, és hagyjuk hűlni.

csokoládé puding

  1. Elkészítjük a zacskón leírtak alapján a pudingot.
  2. Amikor kicsit meghűlt, akkor rátesszük a piskótára (amennyit kíván a tészta mérete).
  3. Eperrel kidekoráljuk.

teteje

  1. Elkészítjük a zacskón leírtak alapján a zselatint.
  2. Kicsit mikor besűrűsödött, akkor ráöntjük a tortára, és a hűtőbe tesszük, hogy összedermedjen.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 24
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 13
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 3785
  • Feltöltés dátuma: 2014. június 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ez az eperszezon... minden formában megunhatatlan, így nem maradt ki a gyümölcstorta sem :)

Hozzávalók

3 tojásos piskótatészta

csokoládé puding

teteje

Címlapról ajánljuk

5 alapanyag, amit ne használj hűtőhidegen

Sütésnél gyakran olvashatjuk receptekben, hogy bizonyos alapanyagokat feltétlenül használjunk szobahőmérsékleten (vagy éppen hűtőhidegen). Leginkább a tejtermékeknél fontos ez, de lássunk 5 másik hozzávalót is, ahol szintén érdemes figyelni!

Lakos Benedek

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?