Egészségesebb krumplifőzelék recept

Egészségesebb krumplifőzelék
Egészségesebb krumplifőzelék
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretek kísérletezni az ételek elkészítésénél, hogy hogyan lehet őket pár hozzávaló megváltoztatásával egy kicsit egészségesebbé tenni. Így történt ez a krumplifőzelékkel is. Nagyon finom lett, mindenkinek ajánlom.

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: főzelékek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

burgonyafőzelék
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Pucoljuk meg burgonyát, majd karikázzuk fel.
  2. Engedjünk rá annyi vizet, amennyi épphogy ellepi, majd adjuk hozzá a sót, és főzzük a burgonyát puhára.
  3. Adjuk hozzá a tönkölybúzaliszt és az olívaolaj összekeverésével létrejött habarást, majd a kurkumát és a majorannát.
  4. Egy-két keverés után adjuk hozzá a tejfölt. Miután szépen összerottyant minden hozzávaló, vegyük le a tűzről, és tálaljuk melegen. Jó étvágyat kívánok hozzá!

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 3 088
elküldve: 1
receptkönyvben: 10
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 1

szakács

Emi chef

Mióta szakács: 2017.06.07.
1 recept
hirdetés

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

265