Édesburgonya fetával recept

Édesburgonya fetával
Édesburgonya fetával
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy gyors, izgalmas és egészséges rágcsálnivaló. :) Köretnek is kiváló.

hozzávalók / 2 adag

receptjellemzők

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tespsis édeskrumpli fetával
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sütőt melegítsük elő légkeverésen 200 fokra.
  2. Az édesburgonyát hámozzuk meg, és vágjuk vékony hasábokra. A fokhagymát reszeljük le, a fetát pedig morzsoljuk szét kisebb-nagyobb darabokra.
  3. Forgassuk össze az összes hozzávalót, locsoljuk meg olívaolajjal, és sütőpapírral bélelt tepsire terítsük szét úgy, hogy ne érjenek össze a batátacsíkok.
  4. Süssük addig, amíg a feta megbarnul, az édesburgonya pedig megsül.
  5. Frissen tálaljuk. Aki szereti a csípőset, megszórhatja chilipehellyel is. Jó étvágyat!
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 17
össznézettség: 9 539
elküldve: 6
receptkönyvben: 97
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: 1

szakács

zeana

Mióta szakács: 2015.10.25.
39 recept

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

462