Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Disznóság székely módra

Disznóság székely módra
Disznóság székely módra
70 perc / előkészület: 20 perc főzés: 35 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A tokányételeket téli időszakban a legjobb fogyasztani. 

hozzávalók / 2 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: mindig, ebéd, vacsora
szezon: bármikor
konyhatechnológia: bográcsos
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sertés, tokány, vacsora, ebéd, magyar, húsétel,
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szalonnát előmelegített lábasban (érc) megolvasztjuk, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, addig kavargatjuk (fakanállal) amíg megdinsztelődik (üveges lesz). Eközben hozzáadjuk a fűszerpaprikát is.
  2. Hozzáadjuk a felkockázott disznóhúst, és hagyjuk, hogy jól összepiruljon a hagymával.
  3. Ha megvagyunk, hozzáöntjük a vizet és puhára főzzük (akkor lesz jó, ha a víz majdnem lefőtt a húsról).
  4. Tálaljuk savanyú uborkával és puliszkával.
  5. Jó étvágyat!
  • költség: 1000 Ft
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 26
össznézettség: 1 266
elküldve: 0
receptkönyvben: 6
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Incsifincsi

Mióta szakács: 2018.01.25.
9 recept

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

691
sertéshús 40 dkg
füstölt szalonna 10 dkg
fehér hagyma 1 nagy db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
víz 4 dl