Diós-fokhagymás padlizsántekercs recept

Diós-fokhagymás padlizsántekercs
Diós-fokhagymás padlizsántekercs
35 perc / előkészület: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Oroszországban ennek az ételnek nagyon sok változata van, ha nincs mascarpone, mehet helyette sima reszelt sajt vagy bármilyen krémsajt, de ki is lehet hagyni.

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyhatitkok: nagyi receptjei, gourmet
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel
konyha: orosz
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

mascarponés tapas, mascarponés padlizsános tekercs, orosz padlizsán tekercs
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A padlizsánt megmossuk, megpucoljuk, és vékonyan hosszában felszeleteljük. Megsózzuk, és mindkét oldalukat megkenjük olajjal, forró serpenyőben egy rétegen megsütjük mindkét oldalon, amíg meg nem kapja egy kicsit, de nem kell nagyon sötétre sütni.
  2. A diót, koriandert, mascarponét, fokhagymát összekeverjük, sózzuk.
  3. A krémet elosztjuk a padlizsán szeleteken, és feltekerjük. Korianderrel díszíthetjük, hidegen fogyasszuk.
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 882
elküldve: 0
receptkönyvben: 88
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Marcsus

Mióta szakács: 2013.12.23.
69 recept

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

262