Dijoni mustáros csirkemell szeletek recept

1 adag
162
kcal
Dijoni mustáros csirkemell szeletek
Dijoni mustáros csirkemell szeletek
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A dijoni mustár finom erejét, minden mustárkedvelő nagyra értékeli, és szívesen fogyasztja, így vagyunk ezzel mi is.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Burgonypürével tálaljuk.


receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: 90 napos diéta - fehérjenap
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

mustáros csirke jénaiban sütve, jénaiban sült csirkemell dijoni mustárral
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst kikloffoljuk, szeletekre vágjuk, megsózzuk, borsozzuk, majd mindkét oldalát bekenjük dijoni mustárral, és megszórjuk mustármaggal.
  2. Olívaolajon, néhány perc alatt oldalanként megpirítjuk. Jénai tálba lerakjuk. A visszamaradt olajban a tejfölt beletesszük, pár percig forraljuk, és ráöntjük a húsra.
  3. Fólia alatt 15 perc alatt összesütjük, megszórjuk sajttal, és további 5 perc alatt pirosra sütjük.
  4. Megszórjuk petrezselyemmel, és visszatoljuk a még meleg, de nem forró sütőbe, hogy az ízek és az illatok összeérjenek.

  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
nézettség: 9 377
elküldve: 5
receptkönyben: 207
elkészítve: 7/13
Facebookon megjelent: -

szakács

Tmeli

Mióta szakács: 2011.01.30.
8 recept

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

Legfrissebb cikkek

8 villám desszert borús napokra
8 villám desszert borús napokra
Mi az, ami képes még egy szomorkás őszi napot is széppé varázsolni? Hát persze, hogy egy ínycsiklandozóan finom, édes desszert!
Egészséges étkezés az iskolában?
Egészséges étkezés az iskolában?
Sokak örömére és többek bánatára megkezdődött a tanév! A sok teendő mellett fontos, hogy szánjunk időt a megfelelő tízórai és uzsonna elkészítésére. Íme tippjeink!
Ismerjük meg a szürkemarhát!
Ismerjük meg a szürkemarhát!
Egyre egészségtudatosabban élünk, ezért szeretnénk ismerni a főzéshez felhasznált húsok eredetét, minőségét. Most az egyik őshonos fajtát, a szürkemarhát mutatjuk be. (x)
Savanyú, mégis édes, mint a méz
Savanyú, mégis édes, mint a méz
Emeletes citromos torta és duplacitromos muffin, csodálatos és illatos sütemények. Így kezdődik nálunk az új tanév. Citromot teszünk mindenbe!
161