Dijoni mustáros csirkemell szeletek recept

1 adag
161
kcal
Dijoni mustáros csirkemell szeletek
Dijoni mustáros csirkemell szeletek
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A dijoni mustár finom erejét, minden mustárkedvelő nagyra értékeli, és szívesen fogyasztja, így vagyunk ezzel mi is.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Burgonypürével tálaljuk.


receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: 90 napos diéta - fehérjenap
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

mustáros csirke jénaiban sütve, jénaiban sült csirkemell dijoni mustárral
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst kikloffoljuk, szeletekre vágjuk, megsózzuk, borsozzuk, majd mindkét oldalát bekenjük dijoni mustárral, és megszórjuk mustármaggal.
  2. Olívaolajon, néhány perc alatt oldalanként megpirítjuk. Jénai tálba lerakjuk. A visszamaradt olajban a tejfölt beletesszük, pár percig forraljuk, és ráöntjük a húsra.
  3. Fólia alatt 15 perc alatt összesütjük, megszórjuk sajttal, és további 5 perc alatt pirosra sütjük.
  4. Megszórjuk petrezselyemmel, és visszatoljuk a még meleg, de nem forró sütőbe, hogy az ízek és az illatok összeérjenek.

  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
nézettség: 9 520
elküldve: 5
receptkönyben: 212
elkészítve: 7/13
Facebookon megjelent: -

szakács

Tmeli

Mióta szakács: 2011.01.30.
8 recept

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

Legfrissebb cikkek

Ősz gombamódra
Ősz gombamódra
Ha ősz, akkor gombaszezon. Ilyenkor nem telhet el egy hét, hogy valamilyen formában ne kerülne asztalunkra a kalapos vendég.
Jófogások gyümölcscentrifuga-vásárláshoz
Jófogások gyümölcscentrifuga-vásárláshoz
Volt már gyümölcscentrifugád? Túl drágának találod, azért nem vásároltál idáig? Miért nem veszel használtan? Mi megmondjuk, mire figyelj. (x)
A hét szakácsa: DoGGma
A hét szakácsa: DoGGma
Ezen a héten egy fiatalemberrel, DoGGmával ismerkedhettek meg, aki szenvedélyből, szívvel-lélekkel készíti ételeit. Főzőtudományát salátákkal kezdte, mára tortacsodákat süt.
161