Dijoni mustáros csirkemell szeletek recept

Dijoni mustáros csirkemell szeletek
Dijoni mustáros csirkemell szeletek
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A dijoni mustár finom erejét, minden mustárkedvelő nagyra értékeli, és szívesen fogyasztja, így vagyunk ezzel mi is.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Burgonypürével tálaljuk.


receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: 90 napos diéta - fehérjenap
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

mustáros csirke jénaiban sütve, jénaiban sült csirkemell dijoni mustárral
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst kikloffoljuk, szeletekre vágjuk, megsózzuk, borsozzuk, majd mindkét oldalát bekenjük dijoni mustárral, és megszórjuk mustármaggal.
  2. Olívaolajon, néhány perc alatt oldalanként megpirítjuk. Jénai tálba lerakjuk. A visszamaradt olajban a tejfölt beletesszük, pár percig forraljuk, és ráöntjük a húsra.
  3. Fólia alatt 15 perc alatt összesütjük, megszórjuk sajttal, és további 5 perc alatt pirosra sütjük.
  4. Megszórjuk petrezselyemmel, és visszatoljuk a még meleg, de nem forró sütőbe, hogy az ízek és az illatok összeérjenek.

  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
nézettség: 9 297
elküldve: 5
receptkönyben: 205
elkészítve: 7/13
Facebookon megjelent: -

szakács

Tmeli

Mióta szakács: 2011.01.30.
8 recept

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

Legfrissebb cikkek

A város legjobb fagyireceptje
A város legjobb fagyireceptje
Fagylaltkészítő kurzuson vettünk részt a héten. Csodálatos környezetben, fantasztikus alapanyagokkal, remek kézműves terméket gyártottunk.
9 padlizsános vacsora
9 padlizsános vacsora
Az egyik legsokoldalúbban használható zöldségféle, nem véletlen, hogy a világkonyha egyik legnépszerűbb alapanyagává nőtte ki magát!
Saláták melegen ajánlva!
Saláták melegen ajánlva!
Igaz, hogy nyáron elsősorban a nyersen fogyasztás kerül előtérbe, de én nagyon szeretem azokat a salátákat is, amelyeknél az összetevők egy része hideg, más része meleg.
161