r
Nosalty Logó

Darált húsos paradicsomleves fehérbabbal

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Glaser
Darált húsos paradicsomleves fehérbabbal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 12% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 345 kcal
  • 12% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1379 kcal
  • 12% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 97 kcal
  • 12% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    25.7 g

Zsír

  • Összesen
    8.1 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1140.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    194 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    140 mg
  • Foszfor
    316 mg
  • Nátrium
    458 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41.8 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    148.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    27 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    252 micro
  • Kolin:
    84 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    298 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    3088 micro
  • Lut-zea
    96 micro
Összesen 345 kcal
  • 12% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    102.7 g

Zsír

  • Összesen
    32.5 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    126 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4560.7 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    75 mg
  • Kálcium
    777 mg
  • Vas
    30 mg
  • Magnézium
    561 mg
  • Foszfor
    1265 mg
  • Nátrium
    1832 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    167.2 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    47 mg

VÍZ

  • Összesen
    593.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    109 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    58 mg
  • D vitamin:
    36 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1006 micro
  • Kolin:
    337 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1193 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    12353 micro
  • Lut-zea
    383 micro
Összesen 1379 kcal
  • 12% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.3 g

Zsír

  • Összesen
    2.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    9 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    323.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    55 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    40 mg
  • Foszfor
    90 mg
  • Nátrium
    130 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    8 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    71 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    85 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    875 micro
  • Lut-zea
    27 micro
Összesen 97 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A darált húst az olívaolajban megpirítjuk. Hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, és további 1-2 percig dinszteljük.
  2. Felöntjük a paradicsommal és a levessel. Sóval, borssal, oregánoval és kakukkfűvel ízesítjük, felfőzzük. Hozzáadjuk a leszűrt babot, és az apróra vágott chilit. Lefedve, alacsony hőmérsékleten kb. 5 percig főzzük.
  3. A rukolát megmossuk, felvágjuk, a leveshez adjuk, és kb. 2 percig főzzük.
  4. A levest az ecettel ízesítjük.
  • Elkészítettem: 6 alkalommal
  • Receptkönyvben: 52
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 4122
  • Feltöltés dátuma: 2013. július 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy folyóiratban akadtam erre a gyorsan elkészíthető, finom levesre. Tálaljuk friss kenyérrel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek