r
Nosalty Logó

Currys spagetti borsóval és fetával

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Currys spagetti borsóval és fetával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 656 kcal
  • 8% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 2620 kcal
  • 8% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 187 kcal
  • 8% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    23.8 g

Zsír

  • Összesen
    19.9 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    51 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1548.2 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    73 mg
  • Kálcium
    298 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    95 mg
  • Foszfor
    443 mg
  • Nátrium
    629 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    94 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    153.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    127 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    38 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    299 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    94 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    385 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1432 micro
Összesen 656 kcal
  • 8% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    95.3 g

Zsír

  • Összesen
    79.5 g
  • Telített zsírsav
    38 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    204 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6192.8 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    290 mg
  • Kálcium
    1190 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    379 mg
  • Foszfor
    1774 mg
  • Nátrium
    2518 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    376 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

VÍZ

  • Összesen
    614.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    508 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    151 mg
  • D vitamin:
    28 micro
  • K vitamin:
    97 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    36 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1195 micro
  • Kolin:
    205 mg
  • Retinol - A vitamin:
    378 micro
  • α-karotin
    83 micro
  • β-karotin
    1541 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5727 micro
Összesen 2620 kcal
  • 8% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    6.8 g

Zsír

  • Összesen
    5.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    15 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    443.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    85 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    127 mg
  • Nátrium
    180 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    44.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    36 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    86 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    27 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    110 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    411 micro
Összesen 187 kcal

Elkészítés

  1. A hagymát felvágjuk apróra. A cukorborsót megmossuk és felvágjuk hosszába, félbe. A keményítőt felkeverjük hideg vízben, és a spagettit készre főzzük.
  2. Eközben a szószhoz forrósítjuk fel az olajat, és 1 percig pirítsuk a hagymát, majd a curry port is pirítsuk meg kicsit.
  3. Öntsük hozzá a levest, a tejszínt és a borsót. Kb. 4 percig főzzük, majd adjuk hozzá a cukorborsót és a feloldott keményítőt. Felfőzzük, beleöntjük a citromlevet, fűszerezzük sóval, borssal.
  4. A spagettit összekeverjük a szósszal, és feta sajttal tálaljuk.
  • Elkészítettem: 40 alkalommal
  • Receptkönyvben: 22
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 833
  • Feltöltés dátuma: 2014. július 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Első hallásra a curry por és a feta furcsa kombinációnak hallatszik, magam is azt hittem, de miután megfőztem, megváltozott erről a véleményem. Finom, és gyorsan kész van.

Címlapról ajánljuk

További cikkek