Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Cukkinikrémleves

Cukkinikrémleves
Cukkinikrémleves
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A cukkini szerintem az egyik legsokoldalúbb zöldség, ami nem mellesleg isteni finom is. Készíthetünk belőle levest, megtölthetjük, panírozhatjuk, sőt, édességekbe is kerülhet belőle. Imádom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Felkockázott cukkinit és krumplit edénybe tesszük, majd felöntjük annyi vízzel, amennyi épp ellepi.
  2. Sóval, borssal, fokhagymával, egy pici kaporral és bazsalikommal fűszerezzük, majd feltesszük főni.
  3. Amikor a zöldségek megpuhultak, leturmixoljuk, és hozzáadunk egy kis tejszínt.
  4. Újraforrásig főzzük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 342
össznézettség: 22 407
elküldve: 3
receptkönyvben: 39
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Nagymama receptjei

Mióta szakács: 2014.01.16.
161 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

cukkinileves

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

110
cukkini 2 közepes db
burgonya 2 db
víz 2 l
főzőtejszín 2 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
bazsalikom 0 ízlés szerint
kapor 0 ízlés szerint
fokhagymapor 0 ízlés szerint