r
Nosalty Logó

Csőben sült karalábé Marcsisef konyhájából

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Marcsisef
Csőben sült karalábé Marcsisef konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 474 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 1896 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 129 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    33.5 g

Zsír

  • Összesen
    29.9 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    159 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1038.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    269 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    69 mg
  • Foszfor
    424 mg
  • Nátrium
    240 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.5 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    240.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    306 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    84 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    187 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    53 micro
  • Kolin:
    115 mg
  • Retinol - A vitamin:
    252 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    639 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    628 micro
Összesen 474 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    134.2 g

Zsír

  • Összesen
    119.7 g
  • Telített zsírsav
    69 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    636 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4154.1 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    131 mg
  • Kálcium
    1076 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    274 mg
  • Foszfor
    1698 mg
  • Nátrium
    959 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    73.9 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    962.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1222 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    337 mg
  • D vitamin:
    29 micro
  • K vitamin:
    748 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    42 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    213 micro
  • Kolin:
    459 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1009 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2556 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2511 micro
Összesen 1896 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.2 g

Zsír

  • Összesen
    8.2 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    44 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    284.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    74 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    116 mg
  • Nátrium
    66 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    84 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    51 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    69 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    175 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    172 micro
Összesen 129 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hámozott karalábét ceruzányi csíkokra vágjuk, felöntjük 3 dl vízzel, ráöntjük a tejszínt, felforraljuk, sózzuk, borsozzuk, fedő alatt puhára pároljuk.
  2. A tokányra vágott csirkemellet sózzuk, borsozzuk, és 5 dkg vajon puhára sütjük.
  3. A leszűrt karalábét egy kivajazott tűzálló tálba terítjük, erre jön a sült csirkemell.
  4. A karalábé főzőlevét liszttel besűrítjük, és ráöntjük a csirkemelles karalábéra. Megszórjuk reszelt sajttal, és előmelegített sütőben (200C fokon) 10 perc alatt megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 7 alkalommal
  • Receptkönyvben: 119
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 5335
  • Feltöltés dátuma: 2014. július 15.

Ajánló

Petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk. Jó étvágyat kívánok!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Marcsisef 217 recept

A karalábé sütve is finom.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek