r
Nosalty Logó

Csirkeragu kenyérbundában

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Kis Andrea
Csirkeragu kenyérbundában
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 10% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A raguhoz

A tetejére

Összesen 885 kcal
  • 10% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A raguhoz

A tetejére

Összesen 3541 kcal
  • 10% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A raguhoz

A tetejére

Összesen 192 kcal
  • 10% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    45.1 g

Zsír

  • Összesen
    32 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    172 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2451.5 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    74 mg
  • Kálcium
    370 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    69 mg
  • Foszfor
    553 mg
  • Nátrium
    1377 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    100.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    269.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    186 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    27 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    109 micro
  • Kolin:
    125 mg
  • Retinol - A vitamin:
    185 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    85 micro
Összesen 885 kcal
  • 10% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    180.2 g

Zsír

  • Összesen
    128.1 g
  • Telített zsírsav
    56 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    47 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    689 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9806.2 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    298 mg
  • Kálcium
    1480 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    277 mg
  • Foszfor
    2213 mg
  • Nátrium
    5509 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    402 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    1078.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    744 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    108 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    37 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    435 micro
  • Kolin:
    499 mg
  • Retinol - A vitamin:
    740 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    60 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    340 micro
Összesen 3541 kcal
  • 10% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.8 g

Zsír

  • Összesen
    7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    38 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    535 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    81 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    121 mg
  • Nátrium
    301 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    41 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    40 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    19 micro
Összesen 192 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A raguhoz

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. Kevés langyos, cukros vízben felfutatott élesztőt hozzákeverjük a liszthez, sót és borsot teszünk bele. Majd annyi vizet folyamatosan, hogy jól dagasztható legyen.
  2. Ha hólyagosra dagasztottuk, duplájára kelesztjük.
  3. Míg kel, a ragut elkészítjük: a császárszalonnát megpirítjuk a csíkokra vágott hagymával, majd rátesszük a kockára vágott csirkemellet. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Készre pirítjuk.
  4. A megkelt tésztát 2 részre szedjük és kinyújtjuk. A ragu felét a tészta közepére tesszük, két végét ráhajtjuk és mehet a tepsibe.
  5. Ugyanígy a tészta másik felét is, a másik adag raguval.
  6. Sütőben 200 fokon elkezdjük sütni.
  7. Amikor a tészta átsült, rákenjük az egész tojással elkevert reszelt sajtot, és rásütjük vagy pirítjuk a tetejére.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 129
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 11649
  • Feltöltés dátuma: 2013. január 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Csirkeragu kenyérbundában
Kis Andrea 6 recept

A cipóban sült ételek mindig nagy sikert aratnak:) A hűtőben pedig mindig van egy kis szalonna, hús, hagyma:) Így ez lett belőle.

Hozzávalók

A tésztához

A raguhoz

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek