Csirkemáj baconköntösben fehérboros újkáposztával recept

Csirkemáj baconköntösben fehérboros újkáposztával
Csirkemáj baconköntösben fehérboros újkáposztával
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hogy ne csak mindig krumpli legyen a köret.

hozzávalók / 2 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

baconbe tekert máj, csirkemáj baconbe csavarva
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A káposztát csíkokra vágjuk.
  2. A májat sózzuk, borsozzuk, betekerjük a baconbe. Egy serpenyőben kevés zsíron megsütjük.
  3. Egy másik serpenyőben a cukrot karamellizáljuk, beletesszük a köménymagot, majd a káposztát. Sózzuk, borsozzuk. Locsolunk rá fehérborecetet, majd beleöntjük a bort. Készre pároljuk.
  4. Tálaláskor szedünk a tányérra baconös májat, mellé káposztát. Megszórjuk borssal.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 791
elküldve: 1
receptkönyvben: 8
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

955