Csirkehúskrém recept

Csirkehúskrém
Csirkehúskrém
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy nagyszerű recept a levesben főtt hús felhasználásához.

hozzávalók / 4 adag

  • 250 g főtt/sült csirkehús
  • 2 tk mustár
  • 1-2 csemegeuborka
  • 3-4 ek majonéz
  • bors

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

csirkehúsos szendvicskrém, uborkás csirkehúskrém, szendvicskrém csirkehúsosan

elkészítés

  1. Az összes hozzávalót az aprítóba tesszük, és finomra aprítjuk.
  2. Sóval, borssal ízesítsük.
  • költség: 400 Ft
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
nézettség: 6 358
elküldve: 6
receptkönyben: 205
elkészítve: 4/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
937 recept

Hozzászólások (1)

ntakacsolga
ntakacsolgap, 2012-07-06 19:29

Imádom az ilyen egyszerű ,mindent bele az aprítóba reccepteket. És tényleg, a maradék főtt hús is hasznosítva :))). Mentve!:)

Legfrissebb cikkek

Minden étel fontos, szól valamiről
Minden étel fontos, szól valamiről
Sokszor a hétköznapi sietségben nem jut időnk azon gondolkodni, mit főzzünk vacsorára. Varázsoljunk ünnepi ételeket hétköznapokon is a Vénusz Alkalomválasztóval!
Nagypénteki böjtkalauz
Nagypénteki böjtkalauz
Nagypéntek a gyász napja az egész keresztény világban, egyben szigorú böjt is: csak háromszor szabad ennünk, de jóllaknunk csak egyszer szabad.
Hétvégi menü: utolsó perccel húsvét előtt
Hétvégi menü: utolsó perccel húsvét előtt
Mit tegyünk, ha egész héten nem volt időnk felkészülni a húsvéti hétvégére? Semmi okunk a pánikra, hiszen egyszerű, ám csodás ételeket készíthetünk az utolsó percben is.