Csirkehúskrém recept

1 adag
142
kcal
Csirkehúskrém
Csirkehúskrém
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy nagyszerű recept a levesben főtt hús felhasználásához.

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból
szakács elkészítette: család kedvence receptek
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

csirkehúsos szendvicskrém, uborkás csirkehúskrém, szendvicskrém csirkehúsosan
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az összes hozzávalót az aprítóba tesszük, és finomra aprítjuk.
  2. Sóval, borssal ízesítsük.
  • költség: 400 Ft
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
nézettség: 7 954
elküldve: 7
receptkönyben: 234
elkészítve: 4/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1062 recept

Hozzászólások (1)

ntakacsolga
ntakacsolgap, 2012-07-06 18:29

Imádom az ilyen egyszerű ,mindent bele az aprítóba reccepteket. És tényleg, a maradék főtt hús is hasznosítva :))). Mentve!:)

Legfrissebb cikkek

5 hiba, amit ne kövessünk el a konyhában!
5 hiba, amit ne kövessünk el a konyhában!
Mindenki tudja, hogy mielőtt nekiállunk főzni, az első, hogy kezet mosunk. Ám rengeteg olyan hiba van, amit anélkül követünk el, hogy tudnánk róluk. Soroljuk a baklövéseket!
Csupa csoki forrócsoki
Csupa csoki forrócsoki
Forrócsoki csokikrémből – egy bögre gőzölgő melegség. Nem ismerek olyat, aki ne szeretné. Íme néhány tipp és tudnivaló az elkészítéséhez.
Legjobb nokedlikészítési praktikáink
Legjobb nokedlikészítési praktikáink
Ne legyen túl puha, ázott vagy ragacsos, de túl kemény és rágós sem. Ezeknek az elvárásoknak mind meg kell feleljen a tökéletesen elkészített galuska, más néven: nokedli.
142