Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkehúskrém

Csirkehúskrém
Csirkehúskrém
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy nagyszerű recept a levesben főtt hús felhasználásához.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az összes hozzávalót az aprítóba tesszük, és finomra aprítjuk.
  2. Sóval, borssal ízesítsük.
  • költség: 400 Ft
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 11
össznézettség: 34 169
elküldve: 10
receptkönyvben: 808
elkészítve: 21/25
Facebookon megjelent: 1

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1904 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból
kategória: sós krémek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

csirkehúsos szendvicskrém, uborkás csirkehúskrém, szendvicskrém csirkehúsosan

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

ntakacsolga
Németi Olga / ntakacsolga Fri, 2012-07-06 19:29

Imádom az ilyen egyszerű ,mindent bele az aprítóba reccepteket. És tényleg, a maradék főtt hús is hasznosítva :))). Mentve!:)

142
csirke 250 g
mustár 2 tk
csemegeuborka 2 db
majonéz 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint