Csirkehúskrém recept

Kalória?
Csirkehúskrém
Csirkehúskrém
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy nagyszerű recept a levesben főtt hús felhasználásához.

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból
szakács elkészítette: család kedvence receptek
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

csirkehúsos szendvicskrém, uborkás csirkehúskrém, szendvicskrém csirkehúsosan
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az összes hozzávalót az aprítóba tesszük, és finomra aprítjuk.
  2. Sóval, borssal ízesítsük.
  • költség: 400 Ft
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
nézettség: 20 491
elküldve: 9
receptkönyben: 640
elkészítve: 9/13
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1234 recept

Hozzászólások (4)

ntakacsolga
Németi Olga / ntakacsolga p, 2012-07-06 19:29

Imádom az ilyen egyszerű ,mindent bele az aprítóba reccepteket. És tényleg, a maradék főtt hús is hasznosítva :))). Mentve!:)

142