Csirkecomb Ágnes módra recept

Csirkecomb Ágnes módra
Csirkecomb Ágnes módra
60 perc / előkészület: 10 perc sütés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások (16)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az egyik szakácskönyvemben találtam ezt az egyszerű receptet. Nagyon finom, és szinte semmi nem kell hozzá!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Burgonyapürével és friss salátával tálaljuk.

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

petrezselymes csirkecomb, morzsában sült csirkecomb, sütőben sült csirkecomb bundában, petrezselymes panírban sült csirke
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megtisztított csirkecombokat besózzuk, és kb. 2 óráig állni hagyjuk.
  2. Finomra vágott petrezselyemmel elkevert zsemlemorzsába forgatjuk, és vastagon kivajazott tűzálló tálba fektetjük.
  3. Tetejére vajat morzsolunk.
  4. A tálat befedjük, és előmelegített sütőben megsütjük a csirkét. A sütés felénél a combokat megforgatjuk.

  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 42 896
elküldve: 6
receptkönyvben: 812
elkészítve: 28/39
Facebookon megjelent: -

szakács

Dlizzy

Mióta szakács: 2010.04.05.
31 recept
hirdetés

Hozzászólások (16)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

valcsi81
valcsi81 szo, 2014-08-23 12:55

SziaI HÁny percig kell lefedve sütni és meddig alufólia nélkül? Köszi

valcsi81
valcsi81 szo, 2014-08-23 12:52

Szia! Hány percig kell lefedve sütni és utána még meddig alufólia nélkül? Köszi!

vena
vena v, 2012-09-16 15:05

Hát ez nagyon jó lett! Legközelebb sütőpapírt teszek alá, mert az alsó réteg prézlit kapargatni kellett a tepsiről, de amúgy remek ebéd volt! :)

balintmonika
balintmonika v, 2012-07-08 17:10

Számomra ennek a receptnek az egyszerűségében van a nagyszerűsége.Erről a mai ebéd elkészítésekor és elfogyasztásakor jöttem rá.

Nagyi60
Nagyi60 sze, 2011-11-23 01:41

Én is ismerem ezt a receptet,valóban nagyon egyszerű és finom! A családom egyik felének combból, a másk felének filézett csirkemellből szoktam elkészíteni.

Andi501
Andi501 v, 2011-09-11 17:23

Szia Dlizzy!
Ma elkészítettem a csirkét, nagyon finom lett.

Jasebell
Jasebell v, 2011-09-04 08:34

Nagggyon jól néz ki, ma ki is próbálom! Én is valami egyszerű, nem túl fűszeres receptet kerestem csirkére. Remélem bejön!

Melis
Melis / Melis sze, 2011-08-31 14:23

Kerestem valami újítást csirkecombra, már untam mindent. Ez a recept felkeltette az érdeklődésemet, és bejött a számításom! Valami eszméletlen! :) Kívül ropogós, belül omlós puha, és fél perces munka van vele! Én diétás köretet csináltam hozzá (gomba+cukkíni) de igazából teljesen mindegy mivel készül! Köszönet a receptért!

hannavik24
hannavik24 p, 2011-04-15 16:45

Én épp most készítem,d tényleg nagyon gyors és minden megvan itthon hozzá :) 7 hónapos kismamaként megőrülök az illatától :) remélem gyorsan elkészül hihi :) Petrezselymes krumplival tálalolm páromnak vacsorára :) Köszi :)

becseiagi
Becsei Ágnes / becseiagi v, 2011-02-20 13:04

Mára csirkecombot gondoltam ebédre, de valami mást szerettem volna végre kipróbálni. Rátaláltam erre a receptre, és gondoltam jópofa, hogy én is Ágnes vagyok... :D Még pirul kicsit a sütőben, de isteni az illata! Már alig várom, hogy leüljünk enni! Üdv: Ági

ejiku
Maria. / ejiku cs, 2010-08-19 15:54

Szia Dlizzy!
Szuperul nézki ez a csirkecomb.Vasárnap meg is fogom csinálni.

ejiku
Maria. / ejiku v, 2010-08-22 23:12

Szia Dlizzy!
Ahogy írtam ma meg csináltam a csirkrcombokat.Isteni volt.Annyit csinálta,hogy másnapra is maradjon,de már vacsorára sem maradt.Mivel nem írtad,hogy meddig kell sutni én kb 40 percet sutottem.Ennyi ido kellett hogy megpuhuljon és megpiruljon(az én sutomben).De gondolom a sutési ido mindenkinek a sutojétol fugg.Ezt a húst gyakran megfogom csinálni.Koszi :)

dlizzy
Dlizzy / dlizzy h, 2010-08-23 09:21

Szia! Köszi a visszajelzést. Az előkészületi és a sütési/főzési időt a kép alján találod a recepteknél, ha a szövegben nincs is.

481