r
Nosalty Logó

Csirke olaszosan avagy chicken cacciatore

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
witch
Csirke olaszosan avagy chicken cacciatore
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 386 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 2321 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 80 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    24.8 g

Zsír

  • Összesen
    23 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    85 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    590.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    45 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    52 mg
  • Foszfor
    266 mg
  • Nátrium
    200 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.9 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    310.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    141 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    82 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    90 mg
  • Retinol - A vitamin:
    46 micro
  • α-karotin
    97 micro
  • β-karotin
    996 micro
  • β-crypt
    163 micro
  • Likopin
    3103 micro
  • Lut-zea
    218 micro
Összesen 386 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    148.6 g

Zsír

  • Összesen
    137.8 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    66 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    27 g
  • Koleszterin
    510 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3541.9 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    135 mg
  • Kálcium
    272 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    311 mg
  • Foszfor
    1594 mg
  • Nátrium
    1200 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    89.3 g
  • Cukor
    42 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    1863.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    843 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    490 mg
  • D vitamin:
    88 micro
  • K vitamin:
    101 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    64 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    313 micro
  • Kolin:
    541 mg
  • Retinol - A vitamin:
    279 micro
  • α-karotin
    585 micro
  • β-karotin
    5975 micro
  • β-crypt
    976 micro
  • Likopin
    18618 micro
  • Lut-zea
    1305 micro
Összesen 2321 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.1 g

Zsír

  • Összesen
    4.8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    122.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    55 mg
  • Nátrium
    41 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10 micro
  • α-karotin
    20 micro
  • β-karotin
    206 micro
  • β-crypt
    34 micro
  • Likopin
    643 micro
  • Lut-zea
    45 micro
Összesen 80 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A feldarabolt csirkét megforgatjuk a lisztben, a felesleget lerázzuk, és a közepes lángon felhevített olajon megpirítjuk. Kiszedjük tányérra, félrerakjuk. A félbevágott fokhagymát állandóan kevergetve szintén megpirítjuk, hozzáadjuk a gombát, amivel 5-7 percig pároljuk. Ezután következik a vöröshagyma, meg a paprikák, amit kb. 1 cm-es csíkokra vágtunk, és kb. 5 percig pároljuk.
  2. Felöntjük a borral, egy percig főzzük vele, majd beleöntjük a húslevest. Hozzáadjuk a paradicsomot, ha frisset használunk kockára vágva, meg a sűrített paradicsomot, sót, oregánót és visszarakjuk a húst is. Felforraljuk állandóan kevergetve, majd kis lángon főzzük 30-40 percig.
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 42
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 7887
  • Feltöltés dátuma: 2011. október 29.

Ajánló

Nálunk tésztakörettel kapósabb, de az eredeti recept szerint rizs illik hozzá.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ez a recept már majdnem kiszorította nálunk a csirkepaprikást. (Na nem, az sosem fog megtörténni!)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek