Csípős füstölt grillkolbászkák zöldségekkel együtt sütve recept

Csípős füstölt grillkolbászkák zöldségekkel együtt sütve
Csípős füstölt grillkolbászkák zöldségekkel együtt sütve
45 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A hentes figyelmeztetett, hogy a kolbász csípős. Mondom, tudom, ezért választottam. De nagyon csípős, mondja ő. Nos, azt kell mondanom, hogy csak enyhén volt csípős. De azért jó volt. A tanulság, minden relatív.

hozzávalók / 2 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

Csípős füstölt grillkolbászkák és füstölt kolozsvári szalonna zöldségekkel együtt sütve
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplikat előfőzzük.
  2. A hagymát megpucoljuk. A szalonnából 4 kis szeletet vágunk.
  3. Egy serpenyőbe kevés olajat locsolunk, s belerakjuk az összes hozzávalót. A 180 C fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük, majd még 10 percig grillezzük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 188
elküldve: 0
receptkönyvben: 2
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

720