r
Nosalty Logó

Csípős csirke

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Csípős csirke
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
  • 17% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 23% Zsír

Csirke

Lekenéshez

Összesen 462 kcal
  • 17% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 23% Zsír

Csirke

Lekenéshez

Összesen 2771 kcal
  • 17% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 23% Zsír

Csirke

Lekenéshez

Összesen 195 kcal
  • 17% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    27.6 g

Zsír

  • Összesen
    38.6 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    146 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    663.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    24 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    221 mg
  • Nátrium
    363 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.1 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    99.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    175 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    91 mg
  • Retinol - A vitamin:
    172 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    34 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 462 kcal
  • 17% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    165.4 g

Zsír

  • Összesen
    231.3 g
  • Telített zsírsav
    91 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    86 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    38 g
  • Koleszterin
    878 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3981.4 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    128 mg
  • Kálcium
    142 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    182 mg
  • Foszfor
    1327 mg
  • Nátrium
    2181 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.7 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    599.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1050 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    88 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    60 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    59 micro
  • Kolin:
    547 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1033 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    206 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    19 micro
Összesen 2771 kcal
  • 17% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.6 g

Zsír

  • Összesen
    16.3 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    62 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    280 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    10 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    93 mg
  • Nátrium
    153 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    74 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    73 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    14 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 195 kcal

Hozzávalók

Csirke

Lekenéshez

Elkészítés

Csirke

  1. A megtisztított egész csirkét kettévágjuk. Vajjal bekenjük. A sóval és fűszerekkel bedörzsöljük mindenütt. Sütőzacskóban puhára sütjük 220 fokon.
  2. Levesszük a sütőzacskót, és lekenjük a hozzávalók keverékével. Ne süssük túl, mert a fűszerpaprika keseredik!
  3. Köretnek rizibizit, krumplipürét vegyesen szolgáljunk fel savanyúsággal.

Lekenéshez

  1. A fűszereket kis tálkában az olajjal kikeverjük. A csípős paprikát akkor tegyük bele, amikor az egyik felét már lekentük. A másik fele csípős lesz.
  2. Mindenki a kedvére fogyasztja.
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 30 x 20 x 6
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 18 alkalommal
  • Receptkönyvben: 47
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3507
  • Feltöltés dátuma: 2014. március 12.

Ajánló

Csemegeuborkát, almapaprikát, fejes salátát kínálok mellé.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Az egész csirkét kettévágom, felezem! A feleket lekenem, de az egyik felére nem teszek csípős paprikát! Gyerekek miatt.

Hozzávalók

Csirke

Lekenéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek