Csipetkés gombaleves recept

Csipetkés gombaleves
Csipetkés gombaleves
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretem az olyan leveseket, amik hamar elkészülnek.

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gombaleves galuskával
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Szalonnát felkockázzuk, és kisütjük a zsírját. Hozzáadjuk a felkockázott hagymát, és meghintjük fűszerpaprikával.
  2. Beletesszük a szeletelt gombát, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük, és felöntjük vízzel.
  3. Lisztet és a tojást összedolgozzuk, és a forrásban lévő levesbe csipkedjük. Megszórjuk petrezselyemmel.
  4. Tejföllel vagy tejföl nélkül tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 1 025
elküldve: 0
receptkönyvben: 11
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1000 recept

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

276