Csiperkegombás tésztasaláta recept

Csiperkegombás tésztasaláta
Csiperkegombás tésztasaláta
30 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Remek előétel, de akár főételnek is kiváló ez a csiperkegombás tésztasaláta. Mivel pirított gombát használunk, ezért bármilyen más gombafélét is használhatunk, kísérletezzünk bátran!

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csiperkegombás tésztasaláta, gombás paradicsomos penne
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Főzzük ki a tésztát, szűrjük le, és hagyjuk kihűlni.
  2. Vágjuk félbe vagy negyedeljük az apró gombákat, és pirítsuk meg kevés olajon.
  3. Olívaolajból, zöldfűszerből, fokhagymából, sóból, borsból készítsünk öntetet, és forgassuk bele a főtt tésztát, a gombát, az olívabogyót, és jól keverjük el.
  4. Óvatosan adjuk hozzá a kockára vágott feta sajtot és a felezett koktélparadicsomot.
  5. Hűtőben tárolhatjuk, később is fogyaszthatjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 1 034
elküldve: 0
receptkönyvben: 14
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
95 recept

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

417