Csicseriborsós rókagomba-saláta garnélarákkal recept

Csicseriborsós rókagomba-saláta garnélarákkal
Csicseriborsós rókagomba-saláta garnélarákkal
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 5 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez a saláta csak különleges hozzávalókat tartalmaz, de ne idegenkedjünk egyiktől sem, mert tökéletes lesz az ízharmónia! A rókagombát amúgy helyettesíthetjük laskagombával vagy csiperkével, de más erdei gombával is. 

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, Valentin-nap, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gombás csicserisaláta, gombás garnélasaláta
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A rókagombát megtisztítjuk, és a kis olajon megpirítjuk.
  2. Salátaöntetet készítünk: a szezámolajat összekeverjük az édes és csípős chiliszósszal, a pirított szezámmaggal és az apróra vágott zöldhagymával.
  3. Beletesszük a csicseriborsót, a pirított gombát, a főtt garnélarákot.
  4. A tetejét megszórjuk apróra vágott korianderrel.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 583
elküldve: 0
receptkönyvben: 9
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
102 recept

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

513