r
Nosalty Logó

Csevap fetás-pórés salátával

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Csevap fetás-pórés salátával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A csevaphoz

A salátához

Az öntethez

Összesen 410 kcal
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A csevaphoz

A salátához

Az öntethez

Összesen 1641 kcal
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A csevaphoz

A salátához

Az öntethez

Összesen 111 kcal
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    31.2 g

Zsír

  • Összesen
    26.2 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    152 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1513.3 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    300 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    51 mg
  • Foszfor
    446 mg
  • Nátrium
    670 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.3 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    259.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    137 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    27 micro
  • K vitamin:
    40 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    74 micro
  • Kolin:
    133 mg
  • Retinol - A vitamin:
    84 micro
  • α-karotin
    29 micro
  • β-karotin
    618 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    643 micro
  • Lut-zea
    774 micro
Összesen 410 kcal
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    124.9 g

Zsír

  • Összesen
    105 g
  • Telített zsírsav
    43 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    42 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    606 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6053.4 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    151 mg
  • Kálcium
    1202 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    203 mg
  • Foszfor
    1783 mg
  • Nátrium
    2682 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    49.3 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    1039.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    547 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    13 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    42 mg
  • D vitamin:
    108 micro
  • K vitamin:
    159 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    28 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    296 micro
  • Kolin:
    533 mg
  • Retinol - A vitamin:
    337 micro
  • α-karotin
    116 micro
  • β-karotin
    2472 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    3095 micro
Összesen 1641 kcal
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.4 g

Zsír

  • Összesen
    7.1 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    41 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    408.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    81 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    120 mg
  • Nátrium
    181 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    70.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    37 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    167 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    174 micro
  • Lut-zea
    209 micro
Összesen 111 kcal

Hozzávalók

A csevaphoz

A salátához

Az öntethez

Elkészítés

A csevaphoz

  1. A hagymát, fokhagymát, paradicsomot összeturmixoljuk pépesre.
  2. A darált húsokat fűszerezzük, hozzáadjuk a tojást, majd összekeverjük a hagymás péppel.
  3. 30 percre a hűtőbe tesszük, hogy összeálljon.
  4. Ezalatt elkészítjük a salátát: a salátát vékony csíkokra vágjuk, hozzáadjuk az apróra vágott póréhagymát és a kis kockára vágott fetát, elkészítjük az öntetet, de azt csak tálalás előtt öntsük rá.
  5. A húskeverékből rudakat formálunk, olajozott tepsibe készre sütjük. Jó étvágyat!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 50
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 3525
  • Feltöltés dátuma: 2012. május 26.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Az eredeti csevapban van bárányhús, amit én nem szeretek, és jobban ízlik ezzel a hagymás-paradicsomos keverékkel összekeverve, nem olyan száraz.

Hozzávalók

A csevaphoz

A salátához

Az öntethez

Címlapról ajánljuk

További cikkek