Csevap recept

Csevap
Csevap
35 perc / előkészület: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A csevapot mindenki ismeri, számtalan elkészítési módja van, az én párom így készíti. Mi lilahagymával ettük.

hozzávalók / 4 adag

egyéb elnevezések

csevapcsicsa, háromhúsos csevapcsicsa
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A darált húsokat sóval, borssal jól összedolgozzuk .
  2. 1-2 órára hidegre rakjuk, majd kis kolbászokat formálunk.
  3. Rostélyon vagy kevés olajon serpenyőben sütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 20 314
elküldve: 1
receptkönyvben: 151
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept
hirdetés

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

cemii
cemii h, 2014-07-28 10:38

Szerintem dkg-ot akartál írni és nem kg-ot :))))

rozsa1958
rozsa1958 p, 2013-03-08 20:49

Én sertés,marha darált húsból szoktam késziteni és teszek bele apróra vágott hagymát is.Nagyon szeretjük,jó sok hagymasalátával.A hagymasalátához félbe majd szeletekre vágom a lilahagymát,besózom,kicsit állni hagyom,azután kinyomkodom a levét.Utána teszek rá porcukrot meg kevés ecetet.Isteni a csevaphoz.Jó étvágyat!

Otter
Otter szo, 2013-01-05 21:28

Sziasztok!
A receptet kipróbáltam, nagyon finom lett!
A só és a bors mellé tettem még 3 gerezd fokhagymát aprítva és 2 kanál pirospaprikát. A végeredmény igazán jó lett.
A hentesnél a sertésből lapockát, a marhából felsálat ajánlottak, és a birkahússal együtt helyben ledarálták, pedig házilag szerettem volna, de jó tanácsként elfogadtam, hogy a birkát nem olyan egyszerű otthon ledarálni, mert nagyon inas. Jó apróra darálták és egyáltalán nem akart szétesni sütésnél.
Csípős ajvárral, pitával és kockára vágott édeshagymával tálaltam.
Köszönöm a receptet!

908