r
Nosalty Logó

Cseresznyés-narancsos kuglóf

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Cseresznyés-narancsos kuglóf
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 772 kcal
  • 4% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 3080 kcal
  • 4% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 200 kcal
  • 4% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    14 g

Zsír

  • Összesen
    32 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1228.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    322 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    49 mg
  • Foszfor
    500 mg
  • Nátrium
    318 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    111.3 g
  • Cukor
    66 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    163.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    89 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    54 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    67 micro
  • Kolin:
    160 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    85 micro
  • β-crypt
    114 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    415 micro
Összesen 772 kcal
  • 4% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    55.9 g

Zsír

  • Összesen
    127.8 g
  • Telített zsírsav
    36 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    48 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    36 g
  • Koleszterin
    720 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4912.9 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    137 mg
  • Kálcium
    1286 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    197 mg
  • Foszfor
    2002 mg
  • Nátrium
    1271 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    445.1 g
  • Cukor
    265 mg
  • Élelmi rost
    26 mg

VÍZ

  • Összesen
    653.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    357 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    38 mg
  • C vitamin:
    215 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    269 micro
  • Kolin:
    640 mg
  • Retinol - A vitamin:
    310 micro
  • α-karotin
    42 micro
  • β-karotin
    339 micro
  • β-crypt
    458 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1659 micro
Összesen 3080 kcal
  • 4% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    3.6 g

Zsír

  • Összesen
    8.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    47 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    320.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    84 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    130 mg
  • Nátrium
    83 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    23 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    22 micro
  • β-crypt
    30 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    108 micro
Összesen 200 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojásokat a porcukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a sütőport, majd fokozatosan a lisztet és a tejet felváltva.
  2. Végül belekeverjük a kakaóport, a kókuszreszeléket és az olajat.
  3. A tészta felét egy vajjal kikent, liszttel meghintett kuglófformába öntjük, majd elosztjuk rajta a cseresznyét és az egyik megpucolt és felkockázott narancsot, majd beborítjuk a tészta másik felével.
  4. 180 fokon 35 percig sütjük. Miután megsült és kihűlt, kivesszük a formából, narancs cikkekkel és cseresznye szemekkel díszítjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 30 alkalommal
  • Receptkönyvben: 20
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1538
  • Feltöltés dátuma: 2013. június 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Cseresznyés-narancsos kuglóf
Salamon Csilla 1202 recept

Nagyon gyorsan elkészül.

Címlapról ajánljuk

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!

Nosalty

További cikkek