r
Nosalty Logó

Chilis-tejszínes-fehérbabszósz spagettivel

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Éva-Anyóca
Chilis-tejszínes-fehérbabszósz spagettivel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 8% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A babszószhoz

A körethez

A tálaláshoz

Összesen 2288 kcal
  • 8% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A babszószhoz

A körethez

A tálaláshoz

Összesen 9145 kcal
  • 8% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A babszószhoz

A körethez

A tálaláshoz

Összesen 167 kcal
  • 8% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    105.6 g

Zsír

  • Összesen
    88.6 g
  • Telített zsírsav
    40 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    261 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5750 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    201 mg
  • Kálcium
    1357 mg
  • Vas
    34 mg
  • Magnézium
    534 mg
  • Foszfor
    1478 mg
  • Nátrium
    2122 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    268.5 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    37 mg

VÍZ

  • Összesen
    883.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    494 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1243 micro
  • Kolin:
    189 mg
  • Retinol - A vitamin:
    487 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    75 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    52 micro
Összesen 2288 kcal
  • 8% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    422.3 g

Zsír

  • Összesen
    354.4 g
  • Telített zsírsav
    160 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    130 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    32 g
  • Koleszterin
    1042 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    23000.1 g
  • Cink
    60 mg
  • Szelén
    803 mg
  • Kálcium
    5428 mg
  • Vas
    136 mg
  • Magnézium
    2138 mg
  • Foszfor
    5913 mg
  • Nátrium
    8490 mg
  • Réz
    11 mg
  • Mangán
    22 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1074.1 g
  • Cukor
    56 mg
  • Élelmi rost
    148 mg

VÍZ

  • Összesen
    3534.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1978 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    89 micro
  • K vitamin:
    78 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    15 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    78 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4972 micro
  • Kolin:
    754 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1950 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    298 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    208 micro
Összesen 9145 kcal
  • 8% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.7 g

Zsír

  • Összesen
    6.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    19 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    420.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    99 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    39 mg
  • Foszfor
    108 mg
  • Nátrium
    155 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    36 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    91 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 167 kcal

Hozzávalók

A babszószhoz

A körethez

A tálaláshoz

Elkészítés

A babszószhoz

  1. Az olajban a reszelt vöröshagymát, áttört fokhagymát, sót fedő alatt puhára pároljuk, beletesszük a virslit, babot, fűszereket, 15 perc alatt kb. összefőzzük, kóstoljuk, a tejföllel elkevert tejszínt beleöntjük, keverés mellett összeforraljuk, melegen tartjuk.
  2. A tésztát lobogó, sós, kissé olajos vízben előírás szerint kifőzzük, lecsepegtetjük, tálba szedve melegen tartjuk.
  3. Tálaljuk a chilis-tejszínes szósszal a tésztát, reszelt sajttal szórjuk meg, és kínálható.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 25
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 2544
  • Feltöltés dátuma: 2012. március 22.

Ajánló

Reszelt sajt, finom bor.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Chilis-tejszínes-fehérbabszósz spagettivel
Éva-Anyóca 350 recept

Gyors tejszínes szószt készítettem, tésztával, a chili nagyon feldobta.:-)))

Hozzávalók

A babszószhoz

A körethez

A tálaláshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!