r
Nosalty Logó

Caesar saláta Glaser konyhájából

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Caesar saláta Glaser konyhájából
adag
Előkészítés
perc
  • 3% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 342 kcal
  • 3% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 686 kcal
  • 3% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 58 kcal
  • 3% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 88% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.1 g

Zsír

  • Összesen
    19.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1385.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    426 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    86 mg
  • Foszfor
    315 mg
  • Nátrium
    536 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.1 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    468.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2132 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    495 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    675 micro
  • Kolin:
    55 mg
  • Retinol - A vitamin:
    40 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    25067 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    11095 micro
Összesen 342 kcal
  • 3% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 88% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    32.1 g

Zsír

  • Összesen
    39 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2771.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    853 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    172 mg
  • Foszfor
    630 mg
  • Nátrium
    1071 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    60.2 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    23 mg

VÍZ

  • Összesen
    936.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4263 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    38 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    991 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1349 micro
  • Kolin:
    110 mg
  • Retinol - A vitamin:
    80 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    50134 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    22189 micro
Összesen 686 kcal
  • 3% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 88% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.7 g

Zsír

  • Összesen
    3.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    2 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    232.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    72 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    53 mg
  • Nátrium
    90 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    78.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    358 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    83 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    113 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4213 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1865 micro
Összesen 58 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A salátafejeket hosszában kettévágjuk, a torzsát kivágjuk, a külső leveleket eltávolítjuk, majd a 3-4 cm-es darabokra vágjuk. Megmossuk, salátacentrifugában egyet pörgetünk rajta.
  2. A kenyeret 2 cm-es darabokra vágjuk, majd egy forró serpenyőben aranybarnára pirítjuk, hozzáadjuk az olajat, és jól átforgatjuk, majd sóval ízesítjük.
  3. A parmezánt vékony forgácsokra vágjuk.
  4. A salátát meglocsoljuk a dresszinggel, tányérokra osztjuk, megszórjuk a parmezán forgácsokkal és a pirított kenyérkockákkal.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 99
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 16
  • Össznézettség: 45801
  • Feltöltés dátuma: 2015. február 01.

Ajánló

Dresszing ajánlat a receptjeimnél.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A salátát gazdagíthatjuk aranybarnára sült csirkemell csíkokkal is. 

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?