r
Nosalty Logó

Burgonyás tésztába tekert virsli

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
VnéEdit
Burgonyás tésztába tekert virsli
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 8% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 40% Zsír

A tésztához:

A töltéshez:

A panírozáshoz:

A tálaláshoz:

Összesen 1061 kcal
  • 8% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 40% Zsír

A tésztához:

A töltéshez:

A panírozáshoz:

A tálaláshoz:

Összesen 6360 kcal
  • 8% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 40% Zsír

A tésztához:

A töltéshez:

A panírozáshoz:

A tálaláshoz:

Összesen 450 kcal
  • 8% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 40% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    17.1 g

Zsír

  • Összesen
    88.1 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    39 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    28 g
  • Koleszterin
    91 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1385.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    32 mg
  • Kálcium
    258 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    34 mg
  • Foszfor
    272 mg
  • Nátrium
    784 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    51.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    136 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    30 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    42 micro
  • Kolin:
    62 mg
  • Retinol - A vitamin:
    132 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    49 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    603 micro
  • Lut-zea
    100 micro
Összesen 1061 kcal
  • 8% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 40% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    102.6 g

Zsír

  • Összesen
    528.3 g
  • Telített zsírsav
    98 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    235 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    170 g
  • Koleszterin
    547 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8313 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    194 mg
  • Kálcium
    1549 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    204 mg
  • Foszfor
    1629 mg
  • Nátrium
    4706 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    311 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    375.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    818 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    179 mg
  • C vitamin:
    35 mg
  • D vitamin:
    107 micro
  • K vitamin:
    64 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    254 micro
  • Kolin:
    373 mg
  • Retinol - A vitamin:
    793 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    295 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    3619 micro
  • Lut-zea
    600 micro
Összesen 6360 kcal
  • 8% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 40% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    7.3 g

Zsír

  • Összesen
    37.4 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    39 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    589.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    110 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    115 mg
  • Nátrium
    334 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    26.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    58 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    56 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    21 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    256 micro
  • Lut-zea
    43 micro
Összesen 450 kcal

Hozzávalók

A tésztához:

A töltéshez:

A panírozáshoz:

A tálaláshoz:

Elkészítés

A tésztához:

  1. A tészta hozzávalóiból rugalmas, jól nyújtható tésztát gyúrunk. Kissé lisztezett deszkán téglalap alakúra nyújtjuk (kb 3 mm-re). A virsliket kettévágjuk.
  2. Téglalapokat vágunk a tésztából, ráteszünk 1 lapkasajtot és egy darab virslit, és feltekerjük. A többinél is így járunk el.
  3. Mindegyik rudacskát lisztbe, tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk. Lassú tűznél, felhevített olajban kisütjük.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 158
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 13680
  • Feltöltés dátuma: 2015. március 12.

Ajánló

Akik szeretik a magvakat, a zsemlemorzsába keverhető szezámmag. Finom, könnyű vacsora.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
VnéEdit 295 recept

Maradt az ebédtől egy kis tört burgonyám, és így az ötletet adta a felhasználásra. Jó kis tésztát állítottam össze, amit virslivel, sajttal töltöttem meg.

Hozzávalók

A tésztához:

A töltéshez:

A panírozáshoz:

A tálaláshoz:

Címlapról ajánljuk