Burgonyás-csirkemájas fasírt recept

1 adag
1269
kcal
Burgonyás-csirkemájas fasírt
Burgonyás-csirkemájas fasírt
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy receptes könyvben találtam, de ott marhamájat ír, én gondoltam, inkább csirkemájjal készítem, és nem tévedtem, szerintem így finomabb.

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, tejmentes
nehézség: közepes
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csirkemájas fasírtgolyó, krumplis-májas fasírt, fasírtgolyó csirkemájból és burgonyából
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát megfőzzük, majd áttörjük.
  2. A csirkemájat apró kockákra vágjuk, a hagymát apróra vágjuk, olajon aranybarnára pirítjuk, majd rátesszük a csirkemájat és kevergetjük, míg meg nem sül (pár perc).
  3. A burgonyához keverjük a májat, a tojást, a prézlit, a majorannát, a pirospaprikát, a sót.
  4. Golyókat formálunk, kissé lelapítjuk, lisztbe, tojásba, prézlibe forgatjuk, bő olajban kisütjük.

statisztika

beküldve:
nézettség: 6 946
elküldve: 4
receptkönyben: 280
elkészítve: 3/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
277 recept

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

Legfrissebb cikkek

Ismerd meg a Halloween-cukorkát!
Ismerd meg a Halloween-cukorkát!
Ugyan Magyarországon még kevésbé ismert, de tőlünk nyugatabbra a Halloween elengedhetetlen nassolnivalója a Candy Corn.
Havas kalandok a Tchibo-val!
Havas kalandok a Tchibo-val!
Ugye senki sem szeret fázni? Csizma, dzseki és kabát. Íme három szívmelengető újdonság a Tchibo téli kollekciójából. (x)
11 élelmiszer, amit ne tegyél a hűtőbe!
11 élelmiszer, amit ne tegyél a hűtőbe!
Legtöbbször egyéni preferenciánk dönt arról, hogy mit teszünk a hűtőbe, de érdemes figyelembe venni, hogy mely alapanyagok ízén és állagán ronthat a nem megfelelő tárolás.
Pohárkrém egy elrontott piskótából
Pohárkrém egy elrontott piskótából
Aki megfordult már a konyhában, az tudja, hogy mennyire egyszerű elrontani még a legegyszerűbb ételt is. Az én bénázásaimból itt egy kis csokor, plusz egy riszájkling recept.
1269