Burgonyás-csirkemájas fasírt recept

Burgonyás-csirkemájas fasírt
Burgonyás-csirkemájas fasírt
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy receptes könyvben találtam, de ott marhamájat ír, én gondoltam, inkább csirkemájjal készítem, és nem tévedtem, szerintem így finomabb.

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: közepes
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csirkemájas fasírtgolyó, krumplis-májas fasírt, fasírtgolyó csirkemájból és burgonyából
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát megfőzzük, majd áttörjük.
  2. A csirkemájat apró kockákra vágjuk, a hagymát apróra vágjuk, olajon aranybarnára pirítjuk, majd rátesszük a csirkemájat és kevergetjük, míg meg nem sül (pár perc).
  3. A burgonyához keverjük a májat, a tojást, a prézlit, a majorannát, a pirospaprikát, a sót.
  4. Golyókat formálunk, kissé lelapítjuk, lisztbe, tojásba, prézlibe forgatjuk, bő olajban kisütjük.

statisztika

beküldve:
nézettség: 6 265
elküldve: 4
receptkönyben: 273
elkészítve: 3/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
233 recept

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

Legfrissebb cikkek

"A franciáknak üzenem, legyenek résen!"
"A franciáknak üzenem, legyenek résen!"
A spontán bulik mindig jól sikerülnek. Ez alól a mostani sem volt kivétel. Sajnálom is, hogy nem előtte írok róla beharangozót.
Főzz tengeri herkentyűből egyszerűen
Főzz tengeri herkentyűből egyszerűen
A tengeri herkentyűk elkészítésétől általában idegenkedünk, mert bonyolultnak és költségesnek tartjuk. Az alábbi recept megváltoztatja elképzeléseinket.
1306