Bulguros parasztsaláta recept

Bulguros parasztsaláta
Bulguros parasztsaláta
25 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom, laktató saláta nyári napokra.

hozzávalók / 2 adag

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

bulgursaláta zöldségekkel
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vizet az oregánóval és sóval felfőzzük, hozzáadjuk a bulgurt, alacsony hőmérsékleten, kb. 10 percig főzzük. Egy kanállal fellazítjuk, és hagyjuk hűlni.
  2. Az uborkát és a paradicsomot megmossuk, kockákra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, vékony karikákra vágjuk. Az egészet egy edénybe tesszük.
  3. Az ecetet elkeverjük 4 ek. vízzel, sóval, borssal ízesítjük, majd hozzákeverjük az olajat. A dresszinget a salátára öntjük, elkavarjuk. Hozzáadjuk a hideg bulgurt elkavarjuk, rámorzsoljuk a fetát, és a pepperonival tálaljuk.
  • költség: 500 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 1 311
elküldve: 0
receptkönyvben: 11
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1863 recept

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

553