r
Nosalty Logó

Brokkoli párizsi bundában, lencsecsírasalátával

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Brokkoli párizsi bundában, lencsecsírasalátával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
sörös
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 1016 kcal
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 4058 kcal
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 247 kcal
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    25.5 g

Zsír

  • Összesen
    62.5 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    120 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    747.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    129 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    64 mg
  • Foszfor
    351 mg
  • Nátrium
    161 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    88.9 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    170.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    125 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    71 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    83 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    320 micro
  • Kolin:
    154 mg
  • Retinol - A vitamin:
    99 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    300 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1206 micro
Összesen 1016 kcal
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    102 g

Zsír

  • Összesen
    250.2 g
  • Telített zsírsav
    49 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    92 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    68 g
  • Koleszterin
    478 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2989.2 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    132 mg
  • Kálcium
    516 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    256 mg
  • Foszfor
    1403 mg
  • Nátrium
    642 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    355.5 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    36 mg

VÍZ

  • Összesen
    680.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    502 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    75 mg
  • C vitamin:
    283 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    333 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1282 micro
  • Kolin:
    615 mg
  • Retinol - A vitamin:
    397 micro
  • α-karotin
    76 micro
  • β-karotin
    1200 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4825 micro
Összesen 4058 kcal
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    6.3 g

Zsír

  • Összesen
    15.4 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    183.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    32 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    86 mg
  • Nátrium
    39 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    41.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    31 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    79 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    24 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    74 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    296 micro
Összesen 247 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A brokkolit rózsáira szedjük.
  2. A lisztből a 2 tojással és a sörrel galuska lágyságú tésztát készítünk.
  3. Ételízesítővel ízesítjük, és a brokkolirózsákat beleforgatjuk, majd forró olajban aranybarnára sütjük.
  4. A tejfölt, a majonézt és a mustárt összekeverjük, fűszerezzük egy kis delikáttal, és a lencsecsírára öntjük a mártást.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 25
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 7114
  • Feltöltés dátuma: 2010. július 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Mint az iskolában, úgy vártam, hogy kicsírázzon a vizes papírzsebkendőn a lencse. A lencsecsíra nagyon finom, egy kicsit hasonlít az íze a mogyoróéhoz.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?