Borzas hús recept

megosztás
0
Borzas hús
Borzas hús
50 perc / előkészület: 30 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom, szaftos lesz a hús, mivel a krumplis bunda nem engedi kiszáradni.

hozzávalók / 4 adag

A húshoz

A bundázáshoz

A tálaláshoz

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

borzaska, pulykamell krumplibundában, burgonyás bundában sült karaj
Szólj hozzá!
megosztás
0

elkészítés

  1. A karaj vagy pulykamell szeleteket, amit kicsit kiklopfolunk, besózzuk, és beáztatjuk előző este tejbe.
  2. A tejet papírtörlővel leitatjuk a húsról, megborsozzuk.
  3. A bundához való anyagokat összekeverjük, a lisztet úgy adagoljuk, hogy a húsra rátapadjon a massza, ha belemártjuk.
  4. Ezután az előzőleg lisztbe forgatott hús szeleteket belemártjuk, és forró olajban megsütjük mindkét oldalát.
  5. Ha maradna a masszánkból, akkor azt zsiradékban kisüthetjük önállóan.
  6. Tálalás: a megsült szeleteket tejföllel megkenjük, reszelt sajttal megszórjuk, rizzsel és salátával tálaljuk, aki szereti, a tejföl előtt tehet rá vékonyra szelt fokhagymát.
  • költség: 1500 Ft
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 28 661
elküldve: 6
receptkönyben: 225
elkészítve: 13/16
Facebookon megjelent: -

szakács

Katharosz

Mióta szakács: 2013.01.10.
384 recept

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1321