Borzas hús recept

1 adag
1397
kcal
Borzas hús
Borzas hús
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom, szaftos lesz a hús, mivel a krumplis bunda nem engedi kiszáradni.

hozzávalók / 4 adag

Az összeállításhoz

A krumplis bundához

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

borzaska, pulykamell krumplibundában, burgonyás bundában sült karaj
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A karaj vagy pulykamell szeleteket, amit kicsit kiklopfolunk, besózzuk, és beáztatjuk előző este tejbe.
  2. A tejet papírtörlővel leitatjuk a húsról, megborsozzuk.
  3. A bundához való anyagokat összekeverjük, a lisztet úgy adagoljuk, hogy a húsra rátapadjon a massza, ha belemártjuk.
  4. Ezután az előzőleg lisztbe forgatott hús szeleteket belemártjuk, és forró olajban megsütjük mindkét oldalát.
  5. Ha maradna a masszánkból, akkor azt zsiradékban kisüthetjük önállóan.
  6. Tálalás: a megsült szeleteket tejföllel megkenjük, reszelt sajttal megszórjuk, rizzsel és salátával tálaljuk, aki szereti, a tejföl előtt tehet rá vékonyra szelt fokhagymát.
  • költség: 1500 Ft
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
nézettség: 15 818
elküldve: 5
receptkönyben: 173
elkészítve: 8/11
Facebookon megjelent: -

szakács

Katharosz

Mióta szakács: 2013.01.10.
297 recept

Hozzászólások (1)

Legfrissebb cikkek

Itt az ünnepi szezon legkreatívabb ételreklámja
Itt az ünnepi szezon legkreatívabb ételreklámja
A karácsony kötelező kellékei közé tartoznak azok a dalok, amiktől az ember már sírva rohan ki a világból. Ezzel reklámmal azonban kivételt tehetünk.
A NoSalty bemutatja az ország ünnepi asztalát
A NoSalty bemutatja az ország ünnepi asztalát
Karácsonykor a hazai ünnepi asztalok 79%-án szerepel halétel, melyet 63%-ban kizárólag nők készítenek el…
1397