Borseprős sajttal töltött füge vele sült paradicsommal recept

Borseprős sajttal töltött füge vele sült paradicsommal
Borseprős sajttal töltött füge vele sült paradicsommal
15 perc / előkészület: 5 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kertünkben sok füge termett. Lekvár, bor lett belőle, no meg ez a finomság.

hozzávalók / 1 adag

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
szezon: nyár
kategória: tapas
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
konyha: olasz
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

Borseprős sajttal töltött füge vele sült paradicsommal, zellerlevél és olívabogyó díszítéssel, magos császárzsemlével
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A fügék szárvégét levágjuk, négybe hasítjuk (de nem végig), ebbe helyezzük a sajtdarabokat, mellétesszük a paradicsomot, locsolunk rá kevés olívaolajat, s a sütőben 200 C fokon meggrillezzük.
  2. Egy tányérra tesszük a zellerszálat, köré a göngyölt selyemsonkát, rá a fügéket, s szórunk rá olívabogyókat. Sózzuk.
  3. Melegen, császárzsemlével, vörösbor kíséretében fogyasztjuk.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 114
elküldve: 0
receptkönyvben: -
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept
hirdetés

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

595