Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Borjúhúsos tagliatelle

Borjúhúsos tagliatelle
Borjúhúsos tagliatelle
25 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A hagyományos Bolognai ragu, kicsit frissebben.

hozzávalók / 4 adag

A házi tésztához

A raguhoz

ajánlat

Sebestyén Kékfrankost ajánlok hozzá.

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

borjúhúsos tészta, tészta borjúhússal, tagliatelle borjúhússal
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A friss egész borjúcombot ledarálom.
  2. A hagymát apró kockára vágom.
  3. Olívaolajon lepíritom a zúzott fokhagymával.
  4. Hozzápirítom a darált borjúcombot.
  5. Hámozott paradicsomot hozzáöntöm.Citrommal és friss oregánóval ízesítem.
  6. Végül a friss petrezselymet  teszem hozzá, hogy ne szürküljön meg.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 23
össznézettség: 16 154
elküldve: 1
receptkönyvben: 79
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Csonka Gergő

Mióta szakács: 2009.03.07.
29 recept

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

illesera
illesera Wed, 2010-05-12 17:41

Kedves Gergő!Nagyon jól néz ki ez az étel, de két dolgot nem értek! Mi szürkül meg ? A két citrom leve nem túlzás egy kicsit? Nem lesz túl savanyú tőle az étel? + még a paradicsom is? Vagy direkt ilyen savanyúnak kell lennie? előre is köszönve a választ, üdv era

796
tojás 4 db
tojássárgája 6 db
finomliszt 500 g
5 g
borjúcomb 300 g
vöröshagyma 2 közepes fej
fokhagyma 2 gerezd
citromlé 2 citromból nyert
citromhéj 2 citromból nyert
paradicsom 250 g
oregánó 0 ízlés szerint
petrezselyem 0 ízlés szerint
olívaolaj 3 ek