r
Nosalty Logó

Borjúhúsos tagliatelle

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
NS
Borjúhúsos tagliatelle
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A házi tésztához

A raguhoz

Összesen 796 kcal
  • 10% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A házi tésztához

A raguhoz

Összesen 3189 kcal
  • 10% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A házi tésztához

A raguhoz

Összesen 188 kcal
  • 10% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    40.7 g

Zsír

  • Összesen
    22.3 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    564 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1436.7 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    81 mg
  • Kálcium
    112 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    67 mg
  • Foszfor
    544 mg
  • Nátrium
    623 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    105.4 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    240.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    218 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    105 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    131 micro
  • Kolin:
    477 mg
  • Retinol - A vitamin:
    189 micro
  • α-karotin
    75 micro
  • β-karotin
    308 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    1608 micro
  • Lut-zea
    676 micro
Összesen 796 kcal
  • 10% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    162.7 g

Zsír

  • Összesen
    89.3 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    43 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    2256 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5746.9 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    325 mg
  • Kálcium
    448 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    269 mg
  • Foszfor
    2175 mg
  • Nátrium
    2491 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    421.5 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    963.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    872 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    94 mg
  • D vitamin:
    420 micro
  • K vitamin:
    50 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    37 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    525 micro
  • Kolin:
    1907 mg
  • Retinol - A vitamin:
    755 micro
  • α-karotin
    298 micro
  • β-karotin
    1232 micro
  • β-crypt
    66 micro
  • Likopin
    6433 micro
  • Lut-zea
    2706 micro
Összesen 3189 kcal
  • 10% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    9.6 g

Zsír

  • Összesen
    5.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    133 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    338.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    26 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    128 mg
  • Nátrium
    147 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    51 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    112 mg
  • Retinol - A vitamin:
    44 micro
  • α-karotin
    18 micro
  • β-karotin
    73 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    379 micro
  • Lut-zea
    159 micro
Összesen 188 kcal

Hozzávalók

A házi tésztához

A raguhoz

Elkészítés

A házi tésztához

  1. A friss egész borjúcombot ledarálom.
  2. A hagymát apró kockára vágom.
  3. Olívaolajon lepíritom a zúzott fokhagymával.
  4. Hozzápirítom a darált borjúcombot.
  5. Hámozott paradicsomot hozzáöntöm.Citrommal és friss oregánóval ízesítem.
  6. Végül a friss petrezselymet teszem hozzá, hogy ne szürküljön meg.
  • Receptkönyvben: 67
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 26490
  • Feltöltés dátuma: 2009. június 20.

Ajánló

Sebestyén Kékfrankost ajánlok hozzá.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A hagyományos Bolognai ragu, kicsit frissebben.

Hozzávalók

A házi tésztához

A raguhoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!