r
Nosalty Logó

Bögrés gyümölcstorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Bögrés gyümölcstorta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 474 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 2366 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 151 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    9.4 g

Zsír

  • Összesen
    10.8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    72 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    655.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    235 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    202 mg
  • Nátrium
    185 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    83.6 g
  • Cukor
    51 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    103.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    49 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    64 mg
  • Retinol - A vitamin:
    31 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    176 micro
  • β-crypt
    75 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    164 micro
Összesen 474 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    46.8 g

Zsír

  • Összesen
    54 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    360 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3277.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    84 mg
  • Kálcium
    1174 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    73 mg
  • Foszfor
    1010 mg
  • Nátrium
    925 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    417.9 g
  • Cukor
    254 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    519.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    245 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    99 micro
  • Kolin:
    321 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    880 micro
  • β-crypt
    374 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    819 micro
Összesen 2366 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3 g

Zsír

  • Összesen
    3.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    208.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    75 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    5 mg
  • Foszfor
    64 mg
  • Nátrium
    59 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.6 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    33.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    20 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    56 micro
  • β-crypt
    24 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    52 micro
Összesen 151 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A tésztához valókat a liszt kivételével habosra keverjük, majd hozzáadjuk a lisztet is.
  2. Zsírozott, lisztezett gyümölcstorta-formába öntjük, majd 180°C-os előmelegített sütőben kisütjük.
  3. Közben a vaníliás pudingport a leírtak szerint elkészítjük, és a kihűlt tésztára borítjuk.
  4. A barackokat vékonyra szeleteljük, s elhelyezzük a pudingon ízlésesen, majd színtelen tortazselével bevonjuk.
  5. 1-2 órára hűtőbe tesszük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 231
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 26
  • Össznézettség: 44421
  • Feltöltés dátuma: 2012. november 15.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kezdő háziasszonyok is elkészíthetik! Bármilyen ízű pudingból, és vele harmonizáló gyümölcsből és tortazseléből is elkészíthetjük!

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek