r
Nosalty Logó

Báránycomb zöldségekkel

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Báránycomb zöldségekkel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 1382 kcal
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 2762 kcal
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 145 kcal
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    75.4 g

Zsír

  • Összesen
    95.2 g
  • Telített zsírsav
    39 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    39 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    288 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1707.1 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    93 mg
  • Kálcium
    256 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    146 mg
  • Foszfor
    861 mg
  • Nátrium
    325 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    46.4 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    468.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    409 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    41 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    27 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    110 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    1555 micro
  • β-karotin
    4137 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    7191 micro
  • Lut-zea
    550 micro
Összesen 1382 kcal
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    150.7 g

Zsír

  • Összesen
    190.3 g
  • Telített zsírsav
    78 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    78 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    576 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3414.1 g
  • Cink
    30 mg
  • Szelén
    186 mg
  • Kálcium
    512 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    291 mg
  • Foszfor
    1722 mg
  • Nátrium
    650 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    92.8 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    937.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    818 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    19 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    82 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    64 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    53 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    221 micro
  • Kolin:
    84 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    3109 micro
  • β-karotin
    8274 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    14383 micro
  • Lut-zea
    1100 micro
Összesen 2762 kcal
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8 g

Zsír

  • Összesen
    10 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    180.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    27 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    91 mg
  • Nátrium
    34 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    49.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    43 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    164 micro
  • β-karotin
    436 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    759 micro
  • Lut-zea
    58 micro
Összesen 145 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Felkockázzuk a sárgarépát, zellert, póréhagymát, összedaraboljuk a vöröshagymát és a fokhagymát, majd kevés olajon üvegesre pirítjuk, és félretesszük.
  2. A báránycombokat ízesítjük, serpenyőben kevés olajon barnára pirítjuk a külsejét.
  3. Egy tűzálló lábasba beleöntjük a marhahúslevest és a paradicsompürét (és a vörösbort - opcionális), és felforraljuk.
  4. Hozzáadjuk a zöldségeket és a báránycombokat, majd újra felforraljuk. Az edényre fedőt teszünk, és előmelegített sütőbe tesszük minimum két és fél órára.
  5. Addig kell a sütőben hagyni, amíg teljesen meg nem puhul a hús, de vigyázzunk, hogy a csontról ne essen le.
  6. Én krumplipürével tálaltam, de ha esetleg van otthon édesburgonya, akkor azzal is nagyon finom.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 150 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 34
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 10495
  • Feltöltés dátuma: 2012. május 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A szakács suliban készítettük el ezt az ételt először. Elég időigényes, de nagyon finom!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek